lauantai 17. joulukuuta 2011

Kirje joulupukille

Rakas joulupukki. Kirjoitan sinulle nyt "pikaisen" kirjeen, jos vielä sattuisit näin kiire aikaan lukemaan kilttien tyttöjen blogeja. Joka vuosi väitän että olen ollut hurjan kiltti. Osittainhan se on totta, mutta olen ehkä myös muistanut hiukan kiukutellakin. Mitäänhän minä en oikeasti tarvitsisi ja tänä vuonna sanoinkin että myös kierrättäminen on kivaa, ettei sen tarvitsisi aina olla uutta. Päätä itse, haluatko antaa minulle lahjoja. Vai katsotaanko tätä listaa uudestaan seuraavina vuosina sitten kun olen ollut tarpeeksi kiltti. :) En sitten millään saanut mieleen, mitä oikeasti tarvitsisin ja mitä olen miettinyt tänä vuonna että pitäisikö ostaa, kun olisi käyttöä mutta tällä mennään tällä kertaa.

Kirje on ehkä myös miehelleni pieneksi avuksi, joka tuskaili ostoksille lähtöä. Tuskin hän tänne kurkistaa mutta ihan vain varalta.

Pyydän nöyrimmin anteeksi heiltä kaikilta joiden valokuvia olen törkeästi lainaillut enkä maininnut asiasta missään.. Mutta kun etsii googlella kuvia jostain tietystä asiasta niin eihän se ole kuin kohteliaisuus jos teidän valokuvat ovat olleet kauniimpia ja olen valinnut ne joululahjalistaani. :)

Jotain ihanaa lämmintä päälle. Kauniita vaatteita ja ehkä turhan kalliitakin vaatteita, kuten Onepieceä, Odd mollyä. Lämmintä ja pehmoista, kuten pitkävartisia villasukkia, söpöjä pipoja. Astioista Marimekon siirtolapuutarhaa, Teemaa ja 24h sarjaa. Askartelu tarvikkeitahan tarvitaan aina lisää, tähän mainitakseni esimerkiksi laminointi koneeni on tyhjä. Tulostin meillä on ollut jo tovin rikki. Niin ja uusi kamera, semmoinen hyvä (varmaan tiiätte) mutta pienehkö, käsilaukussa kuljetettava. Tietenkin voidaan sitten heittää näitä maailman kaalliimpia. Meidän säilytysjärjestelmät voitaisiin uusia. Lattiaremontti. Vanha VESPA olis ihan kiva, ehkä kerman värisenä. Uusi auto, merkkiä en kerro. Kasvihuone ja uudet terassit pihallemme. Kiitos. No niin, tähän tarvittaisiin jo monta lottovoittoa. :)

Odd Mollya, suloisia printtejä vaatteissa.
Odd Mollyn pipoja.
ONEPIECE:n haalareita. Ihanan lokoisat.
Pitkävartisia villasukkia, nomaalit ruskeat olisivat mieleen.
Näköjään olen Esmeralda's blogista lainannut valokuvaa.


Marimekon siirtolapuutarhan astioita. Kaapissa
jo olleilla kupeilla ei suurta kahvitusta tehdä. :)
Teema astiasarjaa, joita on jo meidän kaapissa myös, mutta 
haaveena ois saada joskus pelkästään näitä lautas kaappiini.

 
24h sarjan murokulhot, Teema sarjan pienten
syvien lautasten tilalle. Kiitos.


Herttasia mp3 soittimia. Täytyy nyt myöntää että
josain meillä mp3 soitin on.. Muttei kuulokkeita.
Haluaisin niin kovasti kuunnella e-kirjoja soittimesta.

Tässä muutama kuva kartasta mitä olen haaveillut meidän olohuoneen seinälle.
Oikeanpuoleinen on itseasiassa alavieskasta otettu kuva, olisikohan se kaupan..


Eiköhän tässä nyt taas ollut ainakin viideksi vuodeksi, ellei kymmeneksi lahjalistaa. Tämän kaikenko saisin niin kyllä tulisi meidän pihaan vaihtolava ja lentäisi kaikki ylimääräinen pois. Ehkä kirpputorikin vois olla hyvä idea.. Mutta nyt pitää rientää, sillä illan pikkujoulut ja keilarata odottaa voittajaa!! Köhköh*

5 kommenttia:

 1. Elekä äiti nyt ala vaihtelemaan niitä lahjoja, eiku joulupukki!!! Mä tiiän että olet käynyt lukemassa tämän. :) Hih* Tämähän oli vain jotain heitettyä. Yllätys on aina parhain.

  VastaaPoista
 2. No aivan ihana *hihih*. Toteutuukohan kymmenes vuodes nämä haaveet. :)

  VastaaPoista
 3. Toteutuuhan ne jos laittaa toteutumaan ;)
  Mun lahjatoiveena on uus keittiö, noh, on mulla jo 450€ siihen säästössä:D
  Pitäs vaan kaivella lisää kaappien kätköistä myytävää. Eli ehkä ens jouluksi saan ostaa itelle sen keittiön lahjaks *hihih*

  VastaaPoista
 4. moi hexu! Minäpä salaa aina käyn lukemassa sun blogia hähää! Meillä on töissä Odd Mollya, halvemmalla ku normaalisti, noin puoleen hintaan! meillä on mm. noita sukkia ja pipoja :)

  terkuin Nakki-Late :D

  VastaaPoista