torstai 17. tammikuuta 2013

Eiku munhan piti~

Ois pitäny keksii jotain jännää eilen ja tänään, ku mies on ollu työpaikaltaan vähän pitemmän matkan päässä kursseilla. Siis ois voinu vaiks keksii tyttöjen kaa jotai kivaa. :D No onhan siinäki jo jotain, ku olen tänään pakkasilta piiloutunut kotiin viltteihin. Oon mä saanu myös harjoiteltuu taas SketchUppia. Nopsaa se vähänenki osaaminen unohtuu. Vaikka olisin voinut piirtää joitain 'oikeitaki juttuja', niin päätin käyttää tämän harjoittelun oman kodin piirtämiseen. Ensin piirsin kylpyhuoneen, ennen ja toivottavasti myös jälkeen pienen remontin. Verhoja en osaa piirtää. hmm, osaanko paljon muutakaan. Heh. Nii ja kävin ihan kysyys putkarilta mitä työ tulisi suunnilleen kustantaan kylpyhuonees. Ei pitäis siis enää mennä kauaa pintaremontis ku piirustukset ja materiaalit valmiina. Ha, saas nähä. Meillä kun jostain kumman syystä ei toimi toi ripsien räpyttely. :)

Kattos vain, enhän mä oikeesti ollu ees kertomas teil mitään remonttijuttui. :) Eilen kun piti ruokakaupassa käydä, kävin kirpputorilla ja lvi-liikkeessä. Mutta jos oisin ostanu ruokaa en olis tullu välttämättä näin iloiseksi. hih*. Istuin nääs tuolla takkatulen äärellä, kattelin koulutehtäviä, kunnes muistin että tungin tiskikoneeseen eiliset kirpputoriostokset (en sitä pikku Laurin Dominoa). Vähä sai jännittää kui käy, mut ehjiä olivat. Nyt ne kiiltää ja näyttää suttuisen kauniilta. Niit on yhteensä 10. Tykkään hirmusesti!!!

 Edit. illalla silmää miellytti useampi kuva, nyt vain yksi. :)

2 kommenttia:

  1. Oi että on mageet lautaset! Nyt en äkkiseltään tunnista... ovatko jotain sarjaa, jonka vähänkään sivistyneen ihmisen pitäis tietää??

    VastaaPoista
  2. Mä pidin eilen sitä lautasta kädessä, mut en näköjään muistanut kirjottaa mitä sarjaa ne on. :) Ei siis mitään minkä kaikki pitäisi tietää. Mut mä en ostakaan yleensä niitä jotka on in, vaan niitä jotka on söpöjä. :D Lautasen pohjassa lukee Kathie Winkle, Carousel.

    VastaaPoista