maanantai 14. tammikuuta 2013

Erityisen hyvä maanantai~

Vaikka itse olen ollut normaalin maanantain makarooni, niin muuten minua on pidetty erityisen arvokkaana (sanoisinko). Aamulla, puoliunessa käppäilin kahvikuppini kanssa koneelle lukemaan kaikkien uusimmat ja kivat kirjoitukset. Jotenkin meinas mennä ohitse tosi hieno juttu, tai sanotaanko että luin mutten tajunnut. Sitten kun sisäistin asian, niin kaatui kahvitkin syliini (vain vähän). :D Arpaonni oli suosinut minua ihan mahtavassa asiassa tällä kertaa. Ehkä luetuimmasta päästä, erittäin inspiroivasta, minuutilleen ajan hengen mukana kulkevasta ja kauniista Rouva Jonesin kotona  blogista, oli tullut infoa sivuilleensa arvontojen voittajista. MRS JONESIN kirjoituksia tykkää käydä oletettavasti muutkin lukemassa, sillä siellä oli miljoona arvonnat käynnissä. :D Tietää myös ainakin sen että kun suunnittelee retkeä etelään niin voi kyseisestä blogista melkein käydä etsimässä kaikki kivat putiikit joihin on ehdoton pakko päästä (kiva että nekin löytyy sieltä). Arvonta palkinto oli ehkä hienoin ikinä (lapsena voittamani oikean pikkupossun lisäksi) ja se osui kertakaikkisen ihanaan paikkaan vielä, Grey&White - sisustusputiikkiin. Ainoa ongelma tässä on se, että Kati on valinnut niin ihania juttuja putiikkiinsa myyntiin, ettei osaa päättää. Mietin hetken ennenkuin lähden tämmöistä ihanaa mahdollisuutta suinpäin käyttämään. Kiitos vielä arvonnan järjestäjille ja arpaonnelle. :)

Vielä yks ihana juttu.. Minulle oli tullut paketti Sateenkaaren taa putiikista. Kiitos Riikka. Paketti sisälsi kauniin kalenterin. Olen sitä jo hetken ihaillut, joten eihän sitä voinut vastustaa. Täytynee ehkä alkaa petraamaan käsialaan!!:)Tässähän tuli taas paljon kerralla, mutta kaikki yhtä ihania asioita.

Kerrankin voi siis sanoa että maanantai joka oli mieleeni. :)


5 kommenttia:

 1. Wautsi vau! Onnea! Tuollanen onkin paras palkinto, saa ostaa mutta rahaa ei mene :)
  Pitääpä käydä tuolla blogissa, muistaakseni olen siellä joskus kyläillytkin :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voitosta. Huomasin sen jo Mrs Jonesin blogista päivällä, mutta en ehtinyt silloin onnittelemaan. Ja hieno palkintokin;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on muuten pieni haaste sulle blogissa:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti kaikil, kerrankin tuuri oli mukana matkassa!!!

  Jahas jahas, mitäs se Mia on taas keksinyt.. Pitääpäs käydä kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista