torstai 10. tammikuuta 2013

koulujuttuja ja muuta~Tiedättekö, sain tänään neuvoteltua itselleni kirpputoripöydän jo kahden viikon päähän.. Nyt tuli hätä kuinka kerkeän tehdä kaiken suunnitellun, sovitun ja vielä tyhjentämään niitä kaapeja. :)  Monen moista taas näköjään suunnitteilla ja huomenna taas uuden kurssin kimppuun kouluun. Materiaalien tuntemusta. Jipii, päästään sotkemaan itsemme liisteriin. Tänään valmistui tällainen planssi. Tästä jäi hyvä mieli. En tiedä sit tuleeko sanomista pienestä intoilustastani. Muttaku tää sopi suunniteltuun kokonaisuuteen! Ja voitteko väittää ettei ainakaan olisi tekijänsä näköinen?!:) Pitäisi näköjään olla jo nukkumassa, mutta juon tämän kamomillateen loppuun. Kuulin että myös ylivilkkaille lapsille olisi tätä juotettu.. Hmmm.. Oikeasti testailen näiden kaikkien ruoka-aine allergioideni jne takia. Onko muilla kokemusta tästä teestä? Eilen ensi kertaa join ja voin sanoa että olipahan päiväunet. Ihan kanttuvei. ;) Saas nähdä riittääkö aamulla kaksi kelloa herättämään! Kääk.

Heii, hauska juttu sattui tänään. Postilaatikossa oli kirje miehelleni. Kodinkone liikkeestä..? Käskin hänen heti avata sen kun tuli töistä kotiin ja kirjeessä luki lyhennettynä näin "Onnea! Olet voittanut! Tule noutamaan palkintosi liikkeestämme. Emme kerro, mikä se mahtaa olla - pientä jännitystä vielä!" Olisi voinut olettaa että jotain elektroniikkaan liittyvää, mutta ei. Se oli vielä parempi palkinto miehelle ~ siivoussetti!! Wuuhuuu. Toivottavasti näen myös hänen käyttävän sitä tulevaisuudessa. Ihme kyllä, ei ollut edes pettynyt palkintoon kun toin sen kotiin. Sanoi vielä, että laatumerkki. :) 

Oikein mukavaa viikonjatkoa teille.. Minä lähden tästä nukkumaan että jaksaa olla loppuviikon ahkerana koulunpenkillä. ~töröttää ku tatti~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti