perjantai 1. huhtikuuta 2011

Asuntosuunnittelua

Tämmöistä tänä iltana muistelin..

Suunnittelin meille täydellisen talon ennen kuin taloamme aloimme havittelemaan. Melkeen päivittäiseksi tavaksi tuli katsoa uudet myynnissä olevat talot, vähän kauempaakin olevia. Melkeen joka päivä myös seurasin kaikkia ihania blogeja ja otin ideoita tulevaan taloomme. Nyt kun katsoo suunnitelmiani niin eipä ne oikee ollutkaan kaikki aivan yks yhteen.


No minähän olin ajatellut työhuone juttuja enemmän oikeastaan ku normi oleskelutiloja, mulle oli/on tärkeetä että työhuoneesta kaikki löytyy helposti. NO, mitä se on nyt. Kaapit aivan sekaisin, kaikki materiaali on ihan missä sattuu ja joka kerta kun alan tekeen jotain niin mä en löydä mitään. Aargh. 


Kaikki muut huoneet olin ajatellut tapetilla vaaleana yksvärisenä tai raidallisena, jos jotain kuviota olisi ollut sen olisi pitänyt olla raitojen joukossa. Sitten kävin tapetteja katsomassa, niin katselin vain tapetteja joissa oli suuria kuvioita, värillisiä jne, ei mitään tylsää. Monen muun tuttavan taloon löysin kyllä mieluisat tapetit, mutta ainuttakaan tapettia ei löytynyt eikä laitettu meidän seiniin. Ehkä parempi niin koska saatan pian kuukauden päästä kyllästyä ja vaihtaa seinän väriä. No on meillä vaaleeta, mutta on meillä myös yks seinä melkeen musta ja tummanharmaata löytyy muualtakin... 
Sen jälkeen kun kuulin että meidän tarjous on hyväksytty, hyppäsin koko ajan rauta ja maalikaupoissa, sitten välillä vaihdoin sisustus kauppoihin ja sitten sohvakauppoihin. Myyjät tiesi jo kertoa toisille asiakkaille että "tehkää niinku tuo tyttö, sillä on selvät sävelet, viimes sillä oli pipo mukana josta löytyi oikea sävy" niiiin, mulloli mitä millonki, se pipo tosiaan, eräskerta nappasin tuttavani matosta saksilla pienen palasen ja painelin sen kanssa kauppaan. Sori*:) Nyt en sitten enään olekkaan hetkeen kaupoissa hypännyt, pitäisiköhän mun mennä morjestaa jo melkeen tutuksi tulleita myyjiä, vieläkö ne mut muistais!!! Pian käännyttävät ovelta takasi, toi oli se hankala asiakas! hihih...


Tokkiisa tapa on jäänyt päälle ja pitää pysyä ajantasalla mitä taloja on missäkin myynnissä niin tietää sitten keskustella jos vaikka joku kysyy. Suunnitteluhan jatkuu, eikä sisustaminen lopu koskaan!:)

1 kommentti:

  1. Tämänhän kirjotin torstai iltana mutta sattumalta kello pyörähti perjantain puolelle jolloin olikin aika mennä nukkumaan.

    VastaaPoista