sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Aurinkoa piisasi viikonloppuna niin meidän huushollissa yritettiin siivoilla sisätiloissa. Talvivaatteita pestiin urakalla joita sitten kyllä saatiinkin auringossa nopeasti kuivumaan. Eli meillä vain siivoiltiin siivoiltiin ja siivoiltiin. Silti asunto on kuin pommin jäliltä, vaatteita on vielä pitkin poikin ja laatikot joihin niitä vaatteita laitettiin on vielä sisällä ja laatikotkin tietty loppui kesken... :) Kevät siivoja muutenkin yritin tehdä. Keittiön kaapin ovet putsailin, joita ei ole remontin jälkeen varmaan kun kerran pyyhitty. Nyt nekin näyttää puhtailta taas.

Minäkin taas vanhenin vuodella, kakut ystäville tarjoan vasta pääsiäisenä, koska muutenkin kokoontuisimme normaaliin tapaan pääsiäiskokolle koko konkkaronkka. Syntymäpäivä lahjaksi sain tulevaan kesäkeittiööni ison grillin jossa on grillitason lisäksi parila ja vielä keittölevykin. Ihanaa.. Kesäkeittiöstäni tulee varmasti tosi kiva :)

Tässä kuitenkin joitakin kuvia syntymäpäiväkakuista edellisiltä vuosilta, siskoni tekemiä kylläkin, mutta kun ne on niin kauniita niin me voimme jättää kakkujen teon siskomme huoleksi. <3 Kiitos siis siitä että aina jaksat tehdä meille aina kakkuja...


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti