torstai 25. heinäkuuta 2013

Reissussa rähjääntyy, eikuu

Voihan seli - baatti Viitasaarella :D

Reissusta selvitty hengissä. Tässä kohtaa voinee lievän reissunjälkeisen univajeen takia sanoa että selvitty. Oli niin hupasta huoneseuraa ettei malttanut nukkua. :D Yö myöhään höpöteltiin ja kikatettiin. Reissusta kameraan taltioitui ehkä eniten asuntomessuista kuvia, joten jos vielä haluatte nähdä kuvia minunkin kuvaamana niin voineen katsastaa joitain juttuja tänne. Tosin täytyy myöntää että kylmä tuuli ja vesisateet saivat meidät juoksemaan läpi messualueen ja pitkät jonot jätti muutamat kohteet näkemättä (osan lemppareistaki). Harmi sinänsä, mutta tiedänhän mä aika hyvin mitä ne piti sisällään. Joskus suhteellisen pieni kokoni on huono asia, mutta tässä tapauksessa päätin käyttää sitä hyväksi ja kuvasin lattiantosalta (ruohonjuuritasolla) kohteita. Näin ollen kukaan ei edes hoksannut tuuppia eteenpäin ja sain kuin sainkin otettua kuvia. :D Ei ne nyt niin tuuppivia tyyppejä ollu, välistä vaan sattu kohalle turhan innokkaat kanssa jonottajat. heh. Eivät olleet liian ärsyttäviä, joten ensi vuodeksi asuntomessujen aikoihin varasin jo yöpaikan. :)

Reissun paras anti oli siltikin tällä kertaa lapsuuden ystävän näkeminen. Siitä taitaakin olla jo pian viisi vuotta kun olemme viimes nähneet. Toivottavasti ei mene seuraavaa viittä vuotta siihen että nähdään taas. Muita kohokohtia oli kummitukset kahdella huoltsikalla "mäntsälä mielessäin" ja gluteenittoman kahvilan löytäminen nälkäisenä (oispas meilläkin päin). Kaikki matkan seuralaiset toivat oman hauskuutensa reissuun. Kotiintulomatkalla meillä oli kyytiläisiä ja heidän ansiosta ei huomannut edes matkan alkaneen kun se jo päättyi. :D Kiitos vielä serkulle huippu seurasta, minun majoituksesta ja toivottavasti tosiaan lopuksi tekemä stailaus kelpasi yömaksuksi?:)

Päivän levänneenä ja kotia vähän siivonneena olisinkin jo valmis taas uuteen reissuun.. Kaamee reissukuume vielä. ;) Toisin sanoen, tämän reissun ainoasta huonosta asiasta on näköjään selvitty, mun jalkoihin ilmestyneet rakot ovat kenties kadonneet ja kävely sujuu normaalisti. ;) Haha.

Infotkaa toki jos haluatte kuvia asuntomessuilta. Kivaa viikonjatkoa!:)

4 kommenttia:

  1. No hyvä, sillä en olisi kuitenkaan malttanut olla laittamatta kuvia tänne. Pitänee kuitenkin vähän karsia.. :D

    VastaaPoista
  2. Nyt vaan uutta reissua suunnittelemaan!!

    VastaaPoista
  3. Ens hätään sen reissun voi tehdä omalle pihalle ja nukkua vaunussa. :D Helppoa. hihih

    VastaaPoista