sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

kaikki samaan syssyyn..


Lyhykäisyydessään mun vauhdikas viikko meni näin: suurempaa siivousta johtuen keittiön uudesta pöydästä, stailausta kotona ja muualla, terassin purkutöitä, kummitytön 3v synttärit, kirppistelyä ja vaunuremppaa. Äiti (kettu vie) näppäs tänään kuvan vielä mun taidonnäytteestä. Haha. Onneksi kukaan ei ollut paikalla kun revein terassin aitoja irti. Blogin hiljaiselo johtunee tästä, kaikkea jänskää tapahtuu. Ainiin, paljon on myös mahtunut jäätelöä viikkoon, mansikoiden kera, mustikoiden kera, mansikoiden ja mustikoiden kera. Nyt vaunurempan kunniaksi mansikka ja vanilja jäätelöä vadelma kastikkeen kera... Eeeeh, kauheeta herkuttelua sanon minä!:D

Ton paremman puoliskon jalka oletetun kyyn pureman jäljiltä on alkanut vihdoin tervehtymään. Hyvä. Josko hänkin pääsisi pian tekemään jotain ja ulos.. :)

4 kommenttia:

 1. Uh huh, on siinä mahtunut viikkoon vauhtia! On syytäkin välillä herkutella jätskillä, että jaksaa taas.

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tulin tervehtimään, ettei ihan sentään hissukseen tule oltua. Oma blogihiljaisuus on kestänyt taas sen 2 viikkoa kun oltiin talolla hääräämässä. Aika menee kun on puuhaa ;)

  Puuhaintoa ja ihania kesäpäiviä sinne. Omalta osaltamme arki alkaa tänään -hieman löyhästi kuten huomaat ;) Istun vielä blogeja tiirailemassa.

  VastaaPoista
 3. Täysin samaa mieltä kanssasi kanelia ja kardemummaa, jäätelöä pitää syödä jotta jaksaa taas ahertaa. :) Hih. Kivaa viikkoa myös teille.

  VastaaPoista
 4. Heiiiiiiiii Jovelan Johanna, you are back!!:D Hahah. Kiva kuulla sinustakin tosiaan. Jännittäviä hetkiä vietätte, joten ymmärtää täysin hyvin hiljaisuuden. Niin ne on kaikki muutki "ihan pihalla" näin kesällä. ;)

  Toivotankin takaisin remppaintoa ja aurinkoisia kesäpäiviä (myös arkeenkin).

  VastaaPoista