sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Remontti ajatuksia!

Kylmät pakkaset ja takassa loimuavat puut, olohuoneessa varpaiden paleltaminen ja nenän niiskuttaminen... Mitä se saa ihmisen ajattelemaan, no lämmönsiirtoa talon toiseen päähän! Miten se onnistuisi kun talon ainoa takka on monen seinän takana, takkahuoneessa. En kauheasti tykkää ideasta että pöytämallin ropelli pyörisi porskuttamassa päivästä toiseen, joka siirtäisi kyllä varmaan jonku verran lämpöä, mutta se ääni, ärsytys ja pelkkä ajatus jonka sain ei vaan saa mun ajatusmaailmaa enää taivuteltua. Aivot alkoi raksuttaan ja syntyi ajatus yhden seinän purkamisesta. Koko seinää ei mitenkään voi purkaa joten oviaukon laajennus tuli mieleen ja siitä vähän pidemmällekin. Yksi yläkaapisto lähtisi kokonaan pois, mikä taas tietäis esim astioiden vähentämistä, mutta se ei varmaan ole pahitteeksi muutenkaan. :) Ajatus siirtyi piirustuksiin asti, mutta niissä se on jo levinnyt lottovoittoon saakka, jossa keittiönkaapit ovat myös saaneet uuden ilmeen täyskorkeilla yläkaapeilla jne. Ehkä tänä vuonna ei niin pitkälle mennä, tai tietenkin jos sen lottovoiton sais.... Löysin blogista hyvät keittiökuvat kyseisestä kohdasta täältä, joista näkee selvästi mikä osa saisi tässä talossa häädön. Alla inspiraation tuottamat piirustukset..

Kunhan piirtelin aikani kuluksi ja ideoin mitä se voisi olla. Tuleehan siinäkin lämmin kun oikeen yrittää ideoida. Ajatus avarammasta tilasta sai mun silmät kiilumaan, mutta sitten tietenki kävi niin että remppamies, luotto sellainen sai niin paljon töitä ettei mitenkään kerkee mulle kaveriks remonttihommiin.. Jätetään siis ajatus muhimaan hetkeksi, ehkä se lottovoittoki osuis sillä väliin 'oikeeseen osoitteeseen'. Hihi. Jos vaikka tulis pian lämpimämpi niin vois miettiä seinien maalaamista tai lattiamateriaalin vaihtoa tai tai tai.. Hmmm, no saakutti!! :)

Siinäpä ne, vuoden ensimmäiset remontti ja sisustus ajatukset. Mites teil? Joko uudet ideat, sisustusrintamalla siintää ainakin ajatuksissa vai joko ootta astetta pitemmällä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti