sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tallihuone?

Lämminvarasto valmistunee, ei mene enää kauaa! Vähän oon ilonen. Sitä ennen paloi yhden (vai viiden) ihmisen ja yhden laitteen käämit, toisen terät ja aikataulusta loppui viisarit. Onneks ei kuitenkaan, melkeen vaan. :D Kaikki mikä vaan saattoi vastustaa, yritti vastustamaan. Onneks vaan vähän ja myöhän pistetään kampoihin. Kierrätysmateriaalikko ku aina jollain tapaa oon niin menee välillä niinsanotusti pelleilyksi. Hyvä (tosi hyvä haha) esimerkki oli se kun hommasin varastohuoneeseen toissa viikonloppuna laminaatit. Laminaatit olivat olleet toisen ihmisen varastossa vuosia ellei kymmeniä. Viisi päivää kuivatin laminaatteja eikä asentaminen onnistunut edelleenkään, jonka jälkeen huomasin että laminaattien pontitki oli vähä mitä sunsattuu. Sen viiden päivänä aikana paloi myös yksi lämmittin, hyvä ettei ne sulakkeet, ainiin ja sitä aikaa. Seuraavana päivänä oli tulossa pari ihmistä rakentamaan hyllyjä. Aaak, ei muutako uutta suunnitelmaa pikapikaa kehiin. Kaameesti kyselyjä somessa ja sit mä keksein. Vaikka se nyt ei suoranaisesti ollut kierrättämistä niin melkeen, soitin nimittäin Kalajoen Ojan Rautaan (ne reppanat joutuu kuunteleen mua aina sillon kun meinaa tulla onkkelmia) ja sain niin ystävällistä palvelua (Heiniltä ja Satulta) että keksivät ratkaisun ja vieläpä käyttivät aikaansa rautakaupan syntymäpäiväkiireidenkin keskellä. Rautakaupasta löytyi tosi pieni erä laminaattia jota kukaan ei varmaan olisi enään ostanut, sillä uutta satsia sitä ei enää olisi tullut ja määrällisesti se oli niin pieni ettei edes yhtä huonetta olisi voinut laminoida. Minäpä ostin sen ja kumpikin osapuoli taisi olla tyytyväisiä tilanteeseen. Jeeee Ojan Rauta Kalajoki, tämä tättärää kiittää taas ja kumartaa palveluanne. Tilanne oli sillä hetkellä se että materiaalia oli viimein, mutta aika loppui kesken asentamisen suhteen niin ei auttanut muutako ilmoittaa että hyllyjä ei rakenneta vielä, sillä tallissa ei ole lattiaa. ;) 
Nyt lattia on nyt asennettu, kuten kodin vanhat jalka -ja kattolistatki, kummankin puolin seinää hyllyjä rakennettu ja lainassa olleita työkaluja (puoli autotallista) kannettu takaisin omistajilleensa. Muutama kymmen ruuvia vielä, okei vähä enemmänki mut sen jälkeen siivous ja ei muutako varastontäyttöön. Varastotilaton/kaapiton koti ei ole helpointa hommaa. Ihanaa, saan mun puhtaat matotki tänne!!! Wihiii. Mä ootan että olis aikaa tehdä viime hetken työt täällä (ei ajatella sitä autotallin puolta jonka tila pieneni parilla metrillä ja kaikki se tavara joka oli tallissa on nyt sielä pienennetyssä tilassa) ja voin iloisin mielin kantaa laatikoita ja muuta varastoitavaa tavaraa tänne! :D

Miltä muutes näyttää? Pienihän se on, mutta tuiki tarpeellinen. Oma isä papatti että hyllyt pitäisi maalata, no mutta ku ei nyt malta et jos sit vaiks ens kesänä. :) Kiitos kaikinpuolinen apu, talkooväki ja Ojan Rauta. Yksin mä en olis alkuapitemmällä!! <3 Pitäisköhän tälle huoneelle keksiä joku nimi, sillä viimes kirjottelin mökötysmajasta, sen jälkeen varastohuoneesta ja nyt lämpimästä varastosta. Tallihuone? :) Viimeshän siellä näytti vielä tältä KLIK.

Varaston täytön jälkeen alan täyttämään pitkästä aikaa kameran muistikorttia. Sitäkään ei ole tullut hetkeen tehtyä. Ainoastaan instagramissa tulee päivittäin hääräiltyä, käykäähän moikkaas mua siellä. Yritän kyllä taaaas parantaa tapani ja tuoda blogiin niitä sisustuskuvia, kodin sisustuskuvia. Mitäpä muutakaan se vois seuraavaks olla ku joulua. Sain viikolla jo ainaki kolmelta ihmiseltä luvan laittaa jouluvaloja (korjasin, tunnelmavalaistusta vai joko saa sanoa jouluvaloja). :D Meidän kadulla niitä ainakin alkaa olemaan jo melkein joka pihassa, joten kaippa se on jo luvallista. Hihih.

Sunnuntai ja kaikenlaista kivaa suunniteltuna. Joulunavauksia ja kaikenmaailman tapahtumia. Ehkä illalla menen siivoilemaan talliin, jos nyt kaikelta muulta kivalta joudan. Mukavaa sunnuntaita! <3

6 kommenttia:

 1. Verhot vielä ikunoihin niin valmista on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollu ajatellu verhoja olleskaan, mutta nytkö sanoit niin kaippa sitä vois ainakin naapurin puolelle laittaa, niin ei pääse uteliaisuus iskemään. Hihihih. Hmmm.. ;)

   Poista
 2. Kylläpä näyttää hienolta ja ennen kaikkea kätevältä. Tukevat hyllyt ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään alkoi testaaminen käytännöllisyydestä, ei ainakaan vielä hyllyt hajonneet. :D

   Poista