tiistai 14. lokakuuta 2014

Varastonhyllyt

Muistatteko kun esittelin purkajantaitojani eräänä kesäsunnuntaina? Sunnuntai ja sorkkarauta postaukseen pääset tästä KLIK. Viime viikolla meidän pikkuruinen ja pimeähkö kylmävarasto sai viimein uudet hyllyt. Budjettia tälle varastolle olin ajatellut noin kymmenen euron verran ja sen verran siihen ehkä meniki jos laskee bensakulut kun haeskelin tavaroita. Kakkoskakkoset tehtiin isän pikkuisesta puujemmasta ja hyllymateriaalin hain eräästä elosuojasta, purkuparkettia nääs. Ihan hyvältä näyttää! Kuvat ovat siis viime viikonlopulta ja nyt oon sinne jo laatikoita lisäillyt, eikä vielä ole mikään räksähtänyt. Jipii. Kestävyyttä olis toki saanut lisää laittamalla enemmän tukipuita, mutta luulen että tälläkin pääsen jo pitkälle. Oikeastaan nollabudjetilla tehdyksi täydellinen hyllyratkaisu meidän minikokoiseen varastoomme. Eiks vaan, vai mitäkä ootta mieltä?! :)


Nyt eiku täyttään hyllyt varastoitavista tavaroista, sen jälkeen vielä vois lisäillä vähän valoa et näkee pimeälläki hakea tavaroita eikä vaan kompuroida (ja kuvistaki ehkä saattaa tulla vähän parempia). Hahaa, vähä oon ylpee!

Ajatukset siirtyi jo seuraavaan ideaan jonka sain täs. Se onki sit pikkasen isompi rakennusprojekti,
mut eipä siit sen enempää viel. Kattotaa saanko jotain aikaseks, muuallekki ku paperille. :)

4 kommenttia:

 1. Todella hieno idea! Kaikkein parhaimmat jutut syntyy kierrättämällä :)
  Terveisin Kaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaija ja kiva kun kommentoit! Vähän kun jaksaa nähdä vaivaa niin voi kierrättämällä rakentaa vaikka ja mitä. Ideaa täällä kyllä on mutta ainahan ei materiaalia heti löydy. :) Onhan meillä myös esimerkiksi toi kasvihuone tuolla pihalla, joka on 95 prosenttisesti kierrätysmateriaaleista! <3

   Poista