tiistai 28. lokakuuta 2014

Varastohengessä

Tiiätteks mitä!! No mun autotalliprojekti on viimein polkaistu käyntiin. Vähä täs kävi niin et pakkohan se oli alottaa ku talkooväki saapu paikalle yllättäen viime perjantaina. Mitäpä olin menny valittaan ajan puutteesta!! :D Ihana talkooväki rakensi mulle suunnittelemani väliseinän ja näin ollen mä saan talliin varastohuoneen. Jeeeeeeeeee, vähä mageeta!  

Autotallin kohtalo on ollu vähä repaleinen koko ajan, oon purkanut sielt kiinteitä kaapeja, irrotellut nauloja jne, mutta järkevä idea puuttui. Tepastelin pari viikkoo sit mitta kädessä pitkin tallia ja totesin että saan tallinperälle kymmenen neliön varaston ja silti talliin jää tilaa viismetrii tavisautolle. Aika reiluu!!

Tallin seinät on tosi huonokuntoiset ja niiden kuntoonlaittaminen onki vaatinu multa nyt muutamia päiviä, mutta tänään sain vedettyy ensimmäisen pohjamaalin pintaan. Huippuu.

Pakko vielä sanoo et täski projektis piti käyttää vähä kierrätysmateriaali-ajattelukykyä, sillä A. talliremonttia ei tasan oltu budjetoitu tälle kuulle B. kun talkooväki on jo paikalla niin pakkohan on materiaalia olla. Ekaks talkooväki tarvi puumateriaalia, jonka kävin taas isän puupinolta nappaamas. Oon kohta käyttäny ne kaikki ja se tarkottaa sitä että pitää taas olla mukana tulevilla mehtäreissuilla. Seuraavaks seinä oliki valmis ja ne tartti just eikä melkee het välioven. Tähän löyty apu sedän vanhasta ulko-ovesta, karmi piti vain korjata. Karmista puheen talli tartti myös yhen uuden ikkunan ja se löyty mun ikkunavarastosta, "vähän" muokkaamalla ikkunaa mutta löyty.
Löysin ennenkuvan viimevuoden postauksesta: KLIK ja uudet kuvat on otettu tänään kun aamulla pakkeloin (pakkeloin ja pakkeloin ja ja) ja hiontapölyn laskeuduttua aloinki maalaan. Lauleskellen kas näin heiluu hattu ja hattu heiluu näin.. Eikuu.. 

 Tässä mun uusi mökötysmaja, vielä vanhoilla pinnoilla. Eiks oo kaunis. ;)
 Kattoa maalattu jo valkoiseks. Instasa oon päivittäny tapahtumia vähä enemmä KLIK.
 Ja tältä se näyttää vielä huom! ovelta varastoonpäin. MULLA ON OVIKI!
 Kuinka puhtaalta se näyttääkään rähjäisten päivien jälkeen, 1.pohjamaali pinnassaan.
Lattia ois kiva jättää noin mageen rouheiseks mut se on pakko piilottaa, muuten menee lämpö harakoille. Pitää viel kehitellä se lattia jostain! Ha, jäähän mulle tota lattiaa yli viis metrii viel tallinpuolelle. Ei siis hätiä mitiä!!

Kyl maar oon ilonen nyt jo vaiks viel on paljon tekemistä ennenku saan mökötysmajan käyttöön. Oiski niin huippuu et tästä tulis kesäkamari ja piilopaikkani, oma mökötyssoppini mut käytännön syistä siitä on kuitenki tehtävä varasto. Voi kuinka tylsää!! Haha. Suunnitelmissa on kyllä että osa hyllyistä on helppo purkaa ja näin ollen huonetta voi halutessaan käyttää kesäkamarina. Hyllyt päätin rakentaa puusta.. Mistäpä muusta. :D

Eipä siis muutaku huomista taas ootteleen tonne sohvanpohjalle. Suunnitelma: ehkä vielä kerros maalia ja sen jälkeen alan rakentaan hyllyjä. Nyt kuitenki maalit ja hyllyt mielestä sil tää tyttö heittää väsyneet jalat sohvannojalle taas hetkeksi. Tuleekoha sielt mitään kivaa. 

Mut heiiii, eiks oo hieno (tosi söpö) pieni huone?!:D Mä oon siitä niin ylpee. Kiitos talkooväen!


Vaihoin bannerinki halloweenin ajaks! Piti taas leikkiä.

4 kommenttia:

 1. Nauti nyt avaruuden tunteesta, puolen vuoden kuluttua siellä ei pysty edes kääntymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annan itelle kyl siinä vaiheessa luunappia tai tukkapöllyä. :D Kyl maar ny joku roti pitää pitää!! Eli tukkapölly taattu, hihih.

   Poista
 2. <3 <3 kyllä sä tiedät, vaikken jaksa nyt nakuttaa kuin <3

  VastaaPoista