lauantai 17. toukokuuta 2014

Lego Movie 6v synttärit

Helouuuuuu!! Eihän tota näköjäään oo kerinny morjestaa ketää tänne ja kivoi juttuiki on jääny esittelemättä. Nyt korjataan tilanne, ainaki osittain. Nimittäin parin viikon takaisista juhlajärjestelyistä ja itte niist synttäreist. Mein Eepe täytti kuus vee. Huikeeta ku aika menee nopsaan!!! Kuus vee...?!?! :D Synttärisankari valitsi teemaksi tällä kertaa lego movien tyypit. Eepe oli päässyt käymään kattoon leffateatterissa The Lego Movie elokuvan ja lopun te jo arvaatteki (nyt mäki haluun nähä sen). Eihän siinä muu auttanu ku tehä toiselle mieluisat juhlat, niinkö en aina tekis!! :) Tällä kertaa sain koko perheen auttamaan askarteluissa, jopa äiti leikkasi kanssani naamareita jne.. Oli nääs aika paljon kaikenlaisia suunnitelmia ja kaikki tehtiin ihan itte. Nälkä kasvo syödessä, sillä 'leikkaa, liimaa, leikkaa, liimaa' tuli hyvin tutuksi taas viikon aikana. Harvoin teille olen esitellyt järjestelyistä, mutta nyt vähän vilautan sitäkin puolta. Alkuun kuvia askarteluista ja lopuksi synttäreistä. Synttäreiden suosikiksi osoittautui naamarit joita teimme, lasten ja aikuisten keskuudessa. Heheh, enkä minäkään malttanu pysyä poissa kuvista!!! ;) Juhlissa leikittiin legoilla ja muilla lego-oheismateriaalilla. Siksi 'oheismateriaali' kun en tasan osaa kertoo teil niist enempää, kysykää lapsilta ne tietää. Miljuuna kuvaa olkaas hyvät:
Synttärisankari ja kaikki muut lego-perheen tyypit nautti kivoista synttäreistä.
Ainakin se näytti siltä.. Hehee. Olihan meil kyl ihan tooosi kivaa!!!!!!

Huomatkaa muutes et kuviin (eli lähisukuun) on tullut yksi uusi pikkudyyppi! <3

Eipä ny tän enempää sil pitäis men reippain mielin ulos lapion varteen, än yy tee ny!!
Mul on PIHATALKOOOT!!! :D Moikkamoi ja kivaa lauantai päivää teil. 

Innokkaimmille et muthan löytää melkee päivittäin instasta KLIK. :D

6 kommenttia:

 1. Ehkä hienoin on tuo mun puhelin... 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, se oli huippu!! Siks piti laittaa se tännekki. Kaik muuttuu teeman mukaiseks. Heheh

   Poista
 2. Jippijaijippijei :) Olipas hauskan näköiset kemut!!!
  Kivvaa lauantaita sinne lapionvarteenki ja hauskoja pihatalkoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu, meil oli kyl hauskaa.. Kerranki sai kuvata vähä enemmän väkee tolleesti ku oli muuntautunu lego movies tyypeiks. ;D Heeh. Kiitos ja kivaa lauantain jatkoo teillekki. :)

   Poista
 3. Mistä nuo naamarit ja poppari jutut yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka nnaa- olemme itse tehneet kaikki synttäreiden naamarit, popparikupit, viirit jne. Netistä löydät varmasti kivoja tulostuskuvia, jos nyt ei valmiita niin muokkaamalla saa aikaan kivoja kokonaisuuksia. :)

   Poista