torstai 9. tammikuuta 2014

Tän viikon kivat

Mun ilopilleriin (eiku tablettiin) tuli uudet kuoret. Kiitos systerin.


Mulla on myös hassu pöllö taustakuvana (eiku mikä se on).


Ulkona sataa LUNTA, wuhuuu!!! Joko teil?

Pienet ne on ilot ihmisellä. Mitäpä tähän muutakaan lisäis. :D

Kivaa loppuviikkoa!

Ps. vielä on aikaa osallistua arvontaan!!

8 kommenttia:

 1. Kivat kuoret :) pitäis varmaan itekin hankkia iPadille joku kansi tai muu suoja. Se on jokusen kerran jo lattiallekin pöydältä lentänyt (kissa, prkl). Vielä onneksi toimii moitteetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun kerroin minkälaiset kuoret löysin niin ei monikaan yllättynyt!! Kävi vielä niin että laitoin tabletin ja muistivihkon yhtäaikaa pöytään niin äiti tokas vierestä että ompas jotenkin samannäköiset. Oli siis kummatkin pohjaväriltään sama ja pöllöjä! Taidan olla aika pöllö!:D Heh. Ebaysta löyty paljon halvemmalla kivoja kuoria, toisetkin vielä tulollaan ja ne on ehkä astetta fiksummat. Hmmm.. Hei, mut sähän voit vaikka tehdä ite suojat! Sä kun osaat käyttää niitä koukkuja!!

   Poista
 2. Täällä on nyt lunta ja pakkasta. Talvi tuli viime yönä. Kivat kuoret. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas kiva juttu. Luulen että kaikki kaipaa tällä hetkellä edes lunta, vaikka kevät on monella jo jollain lailla mielessä. Minä ainakin kaipasin ja olikin kiva käydä tänään ulkona käpöttelemässä kun pakkanen tuntui iholla. Meillä onkin -15astetta jo. Mukavaa viikonloppua myös sinne.

   Poista
 3. Aivan ihanat kuoret! Tahtoo kans! (Pitäis varmaan ekana hommata semmonen puhelin mihin sais nuin herkkuja kuoria...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku kommentoit, kun samalla tuli mieleen että mullahan ois tuol hyllys odottamassa mieheni vanha puhelin käyttöönottoa.. Miksihän en heti hoksannu tilata siihenkin!:) Noh sitten joskus. Sit kun ostat uuden puhelimen niin heti ostat myös kivat kuoretki, tulee tuplaten kivaa kerralla. :)

   Poista
 4. Oi, nuo pöllöt on niin ihanat!! Teillä on taas tapahtunu niin kaikkea. Mä en tajua mihin mun aika menee, kun en ehdi blogeissakaan käydä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pöllöt on hassuja!! No eipä tuota tuu itekkää notkuttua blogeissa nyt. Pikaiseen yritän pyörähtää joitain juttui lukemassa. Alkuvuosi on jokaiselle vähän semmoista aikaa että tapahtuu.. Siehän oot kokoajan värkkäämäs jotain kivaa, nii ei se oo ihme ettei jää aikaa toisten blogeissa käydä. :) Kaik aikanaan...

   Poista