lauantai 25. tammikuuta 2014

En keksi otsikkoa tälle

Tää viikko on kyllä ollut aikamoisen kummallinen. Tosi paljon tapahtunut kaikkea, jänskää ja ei niin jänskää!:) Alkuviikosta mies ilmoitti jäävänsä parin päivän päästä talvilomalle, töiden vähyyden takia. Aikaisti siis lomaansa hmmmm noin viidellä viikolla. Sit keskiviikkona töistä tullessaan ilmoitti alottavansa loman nyt. Oli terve viis minuuttia ja alkoi nenän vuotaminen. Pian sen jälkeen iski korkea kuume. No kilttikö on niin, lomallahan sitä sit sairastetaan. Eikö.

Itte olen kiikkunut siellä täällä.. Pistänyt mökkiä sekaisin, kuskannut kirppikselle tavaraa ja loppuviikon eniten mieleenpainuvimmat askeleet on ollu vedenkeittimelle ja sieltä teen kiikuttaminen potilaalle.

Viimes ku kävin anoppilassa, ilmoitti anoppi haluavansa uuden maton olohuoneeseen.. Ei sillä ettäkö minun olisi sitä pitänyt etsimällä etsiä, vaan jos osuu kohdalle. Pelkkä haave varmaan, mutta päätin toteuttaa. Pointtina hyvännäköinen, ei liian painava ja järkihinnalla. No kirppiksellä kun oon hypänny muutenki nii kattelin samalla mattotarjontaa.  Löysin valtavan ison maton. Laitoinki siitä kuvan instaan. Hinta ois valtavan koonsa puolesta ollut ihan ok, vain 40e. Sävy vain oli piirun verran väärä. Parin päivän päästä vein lisää tavaroita kirppikselle ja päätin kurkistaa onko matto vielä myymättä.. Se jäi epäselväksi sillä viereisessä pöydässä oliki presiis oikeella sävyllä oleva matto. Hintaki oli paljon parempi, vain 20e. Nappasin matkaani kysymättä anopin mielipidettä. Kotona päätin kokeilla meille sitä mattoa, kerran anoppikaan ei vielä edes tiennyt sen olemassa oloa. :D IIIIIK, ois kyl ollu tosi makee. Pidin kuitenki pintani ja ilmoitin heti ton paremman puoliskon siskolle facessa että kertoo anopille maton löytyneen.. Huoh, pöhölöhän sitä pittää olla!:)


No siinäpä sitten istuskelin takkahuoneessa, mietiskellen mattojen vaihtoa (omasta mattovarastosta). Kiinnitin huomiota seinän takaa, pannuhuoneesta kuuluvaa ihmeellistä ääntä *PULP. Infosin mielelle äänestä ja ylläriii, pannuhuoneessa paloi vikamerkkivalo! Ei muutako tutkimaan (yömyöhään) missä vika. Vielä ku toi toinen melkeen neljänkymmenen asteen kuumeessa ja ite ihan surkee noissa putkijutuissa. Ehkä täytyis perehtyä enemmän asiaan. Ei olis nii kieli keskellä suuta tilanteen taas sattuessa. Olihan se kyl mielenkiintosta!! Hehehe. Tänään sit oottelin putkaria koko päivän ja nyt odotan putkarilta laskua.
 
Samalla ku oottelin putkaria paikalle, tuli tehtyä viikkosiivousta.. Ilokseni löysin imurista uuden toiminnon ja hyökkäsin sohvan kimppuun. Pienet ne on taas ilot. Pian se pieni ilo muuttu lieväksi ärsytykseksi, ei ollu nimittäin sisustuspäivä tänään. Innostuksissani otin kaik verhot ikkunoista, matot lattioilta.. Kun mikään ei oikeen miellyttäny niin jätin lopen verhot pois..

Tais käyä muuten pikku kämmi. Verhojen lisäks lähti vahingos olohuoneen ikkunalistatki! Olikohan niitä kukaan edes kiinnittänyt koskaan? Ounou. :) Ei ole iso asia laittaa takas. Vähän vaan jäi ihmetyttään..

Päätin olla tekemättä mitään. Köllötellä vaan sohvalla. Kattoo lasten elokuvaa (Urhea) netflixistä. Se oli hyvä ja pikkuhiljaa alko hymy tulla huulille takaisin. Nyt naurattaa koko viikko, kuumeet, putket, verhot ja kaikenmaailman epäonnistumiset. Ei aina voi olla hyvä tuuri ja se saaki ehkä hymyn tuntumaan taas erilaiselta.

Huomenna uudestaan paremmalla menestyksellä tai itseasiassa mä keksein jo ratkasun sisustusongelmaani.. Kokeilen het aamusta toimivuutta (omilla matoilla jne).Asiasta kukkapurkkiin, eli huomiseen.. Lähtisköhän joku mun kaa käymään siellä kiertävässä elokuvateatterissa katsomassa jotain leffaa??! Ekkuna kävi mielessä Onneli ja Anneli. Meitsi ei oo käyny leffateatterissa vuosiin, kun ei täällä meillä ole semmosta. Pitää kysyy äitiltä ja iskältä miltä kiertävä vaikutti. Ne oli tänä iltana siellä kattomas satavuotiasta joka karkasi ikkunasta. Huippuu, mäki haluan karata sit. :)

Ei voi muuta todeta taas että pieni lapsenmielisyys vei taas murheet mukanaan! Trallalaaa. Kiitän urheaa. Ja nyt lopetan lurinat ku ei näis oo päätä eikä häntää..

Ällöleveetä hymyä viikonloppuunne. :)

3 kommenttia:

 1. Nyt vasta huomasin että mattojen päällä on lunta.. Ne oli eilen tuulettumassa ulkona ku nappasin kuvat. :D

  VastaaPoista
 2. Paranemista miehellesi. Toivottavasti muu perheenne ei sairastu. Hieno mattolöytö. Mukavaa viikonloppua, elinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se parane, viimestään kun pitää takaisin töihin! Hehe. No toivottavasti nyt sais nauttia vähän lomastaan, sillä viime lomakin meni osittain pilalle sen käärmeen pureman takia.

   Matto oli kyllä niin hieno, että melkein mietein tyylin vaihtamista kotona. "Onneksi tulin järkiini," ois pian tullut kalliiks. :)

   Kivaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista