lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukuun kuudes ja seiska


Eilisen itsenäisyyspäivän kunniaksi esittelen teille kuvan kotipaikkakunnastani. Kuva on otettu minun syntymävuotena. Onhan ajat ja paikat hiukan muuttuuneet. Olen haalinut vanhoja kuvia omasta historiastani ja aina edelleen niitä silloin tällöin kuvailen. Yksi minkä voisin joskus teille esitellä on vanha pappila ja se mitä sen paikalla sijaitsee nykyään. Itseasiassa vanha pappila näkyykin kuvassa. Näin pikaiseen tämä esittely, sillä nyt pitää rientää ystävien kanssa herkuttelemaan. Oletteko itse koskaan olleet kiinnostuneet omasta historiastanne? 

 
Kivaa ja leppoisaa lauantain jatkoa!:)

 

6 kommenttia:

 1. Mää oon aina ollu kiinnostunu historiasta ( vähä outo?) ja monenlaisesta historiasta, mutta omasta aloin kiinnostumaan vasta, kun tulin tiettyyn ikään ;)
  Ootkos Hexu tulossa siihen ikään, hihiiii?
  Mukavia herkutteluhetkiä sulle ja sun kavereille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon määki, ehkä omalla tavallani aina ollut kiinnostunut. :) Vanhoja valokuvia olen etsiskellyt ja ottanut nyt muutamia vuosia jo, eli kait sen vois sanoo et on tullut tiettyyn ikään niin se on alkanut kiinnostamaan. Tietty ikä?? Mitä se tarkoittaa, mine oon vielä pikkulikka.. ;)

   Ruoka oli kyl tosi maittavaa ja kivaa oli.

   Poista
 2. Enpä heti tunnista kylää tältä näkemältä. ; ) Pohjanmaalle näyttäis, kun on niin tasaista. Joo kyllä elämänhistoria on kiinnostavaa! Ollaanhan me eläviä tarinoita ja ihmisen tiet on niin ihmeellisiä. Vanhat asuinpaikat, varsinkin lapsuudesta, jäävät uniin ja muistuttavat eletystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Luulen että vuosia sitten, valokuvauksen myötä on alkanut tämä elämänhistoria kiinnostamaan enemmän. Mielestäni vanhojen rakennuksien kuvaaminen on jotenkin tarinallista ja niiden taustaa tahtoisi selvittää aina enemmän. Kyllähän tuota aika hyvin pelkän kuvan perusteella pystyit päättelemään jotain.. :)

   Poista
 3. Heh, meidän tönö näkyy tuossa kuvassa. Siis nykyinen. :D

  VastaaPoista