sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pikkuruiset halloween kemut

Kaikkihan lähti siitä, kun mulla oli hetki tylsää lauantaina. Pakastimessa kaksi valmista, gluteenitonta/maidotona lehtitaikinaa. Ja aivot raksuttaa - Halloween juhlat! Systerit kyseli sit iltasella kun keskusteltiin että miks järjestin juhlat, oliko meille niinkö tulossa väkeä. No eiiiii meil ketään ollu tulossa, ihan vaan varalta jos joku sattuiski tuleen. ;) No tänään sunnuntaina jo melkeen ennen päiväruokaa porukkaa lappavu ovista ja ikkunoista herkuttelemaan. Oli tainnu viesti levitä. Että näin sain taas aikaan jotain, toivottavasti ainakin hyvää mieltä ja hiukan ehkä makuaki. Äsh, taaskaan ei lehtitaikina noussu ihan niinkö piti. ;)

Matopiirakkaa. Hei tais jäädä kertomatta juhlissa nimet leipomuksille.


Pääkallopiirakkaaa. Tattadaa. Eiks oo hieno, hmmm. ;)

Tarjoiluihin kuului lisäksi mm haamunvalkoista jäätelöä jne.
Pääkallo viiri syntyi nopsaa serveteistä ja paperinarusta.
Perjantaina jo nuotiolla kerrottiin kauhutarinoita!

Saiko must tehtyy pelottavaa, no ei edes kuvan muokkauksella!! Plääh. ;)
  Otin tänään kuitenkin merirosvolapun jo silmiltä. Lapsetki hiukan kummaksu. ;)
Huomenna kontrolli, joten voineen kertoa päivystäjille että heidän inspiroimana
tuli järjestettyä halloween juhlatki!! Muutama vuos sit juhlat näytti tältä KLIK.

"Jos kukaan ei järjestä oikeita juhlia, niin onhan se pakko keksiä juhlaa jostain". 

Oooh, mun halloween kynnet meinas unohtua! Heh. Viime vuoden kynnet täällä KLIK.

Juhlittiinko teillä halloweeniä? Kuulin että kaverin ovella oltiin käyty lausumassa "karkki tai kepponen".

10 kommenttia:

  1. Teilläkin näyttää olleen oikein kivat ja onnistunert bileet takana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teil oli kyl mun mielest tosi kivannäköiset juhlat!:) Mul ei ollu kyl tarkoitus järjestää halloween juhlia, mutta vahingossa siinä kävi niin!! Hihih. Mun yhdeksi motoksi on kenties iskostumassa "aina pitää muistaa herkutella". Hmmm..

      Poista
  2. Ihkut kynnet ja herkulliset tarjoilut!! Arvaa alkoko mun maha kurnimaan, kun näin tuon suolasen piirakan.... :/
    Me vietettiin Halloweeniä ystävien kanssa. Kotiin olin lapsille laittanut kaikenlaisia koristeita, leffatarjoiluna ostin pelottavia karkkeja ja mehuja. Lasten elokuva oli Nalle Puh ja kummitustarina. Leivonnaiset sen sijaan oli vähemmän pelottavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaiks kynnet ei ollu ihan sun linkittämän kuvan kaltaiset.. ;) Hihii. Mun koristelut pohjautu siihen (fiilikseen) mitä kotoota äkkiseltään löytyi. Miks mä en tajunnu pääkallokarkkeja ja drakuloita <- uudet bileet!!!!!!

      Huikeeta, oiskohan munki pitäny kattoo Nalle Puh ja kummitustarina Lintujen sijaan!!

      Poista
  3. Vau mitä herkkuja! Minusta on ihana katsella edes blogeista näitä halloween-iloitteluita, kun meillä tuo juhla ei näy. Maalattiin me sentään nassut, mutta muuten ei juhlittu. Jotenkin kaupoissakin oli tänä vuonna aika vaisut halloween-kattaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei tarvinut maalata nassua, kun oli "koristukset omasta takaa". :D Ainoastaan kynsien lakkaus kuuluu perinteiseen.. Hihih.

      Jooh, taisin kävellä kaikkien halloween kattauksien ohi tällä kertaa huomaamatta. Eli ei tainnut olla mitään mielenkiintoista tarjolla siis. Tämä oma kattaus oli myös hiukan köyhä, kun mentiin sillä mitä kaapista löydettiin!:)

      Kiitti Katja. Pääkallopiirakka muutes maistui hyvältä haamunvalkean jäätelön kanssa. :D

      Poista
  4. Kaveri naureskeli, että heillä oli käyty lauantaina virpomassa. Taitaa halloween olla vielä niin uusi juhla täällä kotomaassa että suomalaisilta menee edelleen puurot ja vellit sekaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enne makeista iltapäivänauruista!!;D

      Toi on niin totta. Joka vuosi myös mietitään milloin sitä oikeasti vietetään vai vietetäänkö ollenkaan. Esimerkkinä naapurikaupungit juhlii baareissa eri viikonloppuina jne..

      Poista
  5. Ihanat juhlat!!! :) Ja ai vitsi noi kynnet on makeat!!!! :) Mä luulin jo jättäneeni tähän viestiä sunnuntaina, mutta tainu bloggeri vaihteeks tehdä tenän. Täytyykin tsekata pakastealtaan gluteeniton tarjonta, tää kaikki on vielä itselle niin uutta etten ole edes tuota tajunnut! :D Ihanaa iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan bloggeri, minkä taas meni tekemään!! Ei kyl ole ensimmäinen eikä vimonen kerta kun se kenkkuilee meil. ;)

      Kiitos Jenni, juhlista tuli juhla kun pikkuset syöksy ihmettelemään miten voi olla pääkallo piirakassa. Hihih. No onhan niissä pakastealtaissakin jonku verran sitä tarjontaa. Suurin osa on kyllä vielä sitä möttöä, mutta osa on jo ihan syötävää. Heeeh. Kyllä sitä aina siinä toivossa tutkii kaupassa että jotain uutta ja jännää olisi tullut, jota vois taas päästä kokeileen. Vinkiks et tää lehtitaikina ei ainakaan kauheest nouse, jos meinaat esim joulutorttuja tehdä. ;)

      Poista