tiistai 6. elokuuta 2013

Asuntomessu visiitiltä, kylpy- ja kodinhoitotiloissa

Vuorostaan asuntomessuilta, vieläkö teitä kiinnostaa? Pikkuinen itsekritiikki iskee kun katsoo muiden hienoja kuvia, mutta päivä jolloin kiersimme oli aika ruuhkainen ja väki todella innokasta (ainakin tuntui siltä). Siihen nähden kuvat ovat kenties ihan ok. Hmmm, otetaan nyt käsittelyyn "kaunistautumis huoneet". Ensimmäisen kuvan idean voisin näppästä itsellenikin. Olen jo moneen otteeseen meinannut laittaa vessaan taulun. Sieltä ette olekaan koskaan nähneet kuvia, ettekä hetkeen näe. Se on ainoa huone, mitä meidän asuessa ei ole remontoitu tai edes yhtään fiksailtu. Vaatehuoneet pistivät miettimään omaa vaatesäilytystä. Jos joskus esim rakennetaan uutta taloa tai remontoidaan jotain asuntoa, niin tekisin ehdottomasti walk in closet tyylisen vaatehuoneen. Messukohteiden saunoissa nähtiin luonnonväristä puuta, massiivisia lankkulauteita, lasiseiniä ja erilaisia valaistusratkaisuja. Kylpyhuoneista löytyi tutut ja turvalliset, mutta tyylikkäät värit musta, harmaa ja valkoinen. Tässäpä teille hiukan maistiaisia, toivottavasti ei maistu pahalta. ;) Mitä ajatuksia teille heräsi? Saitteko ideoita?Viimeistä viikkoa viedään asuntomessuilla, vielä siis ehditte käymään.

8 kommenttia:

 1. Aika paha tuo vimppa :P

  Muutama tosi kiva idea, jonka vois mökillä toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup, toi viimeinen sauna on Jämerä-Sisusta, heavyrock henkisen perheen kodista. Muistaakseni taiteilija ja kitaristi "muuttaa taloon" messujen jälkeen, joten talon sisustus ainakin kuvastaa omistajiaan. Hyvä niin. :)

   Nyt kun "olette päässeet vauhtiin" mökillä niin antaa palaa vaan. Kiva että sait ideoita.

   Poista
 2. Oi! Kiitos taas kuvista!
  Vessaremppa meilläkin edessä, meillä on vaan ihan törkeen pieni veski, etten tiedä mitä sillekin tekee... Oon aina himoinnut "kristallikruunua" vessaan, mut tuossa koossa se ei tule onnistumaan. Vessaa ei myöskään pysty suurentamaan mihinkään suuntaan eikä varmaan kattoakaan korottamaan.. Noh, se on sitten sen ajan murhe, kun remppaa ehtii ajatella!

  Saunakuvista tuli kyllä ajatuksia, sekin pitäs rempata! Tykkäsin tuosta kuvasta, jossa oli pesuhuoneen ja saunan välillä seinän paikalla puolet lasia!! Tollasta vois ehdottomasti itellekin harkita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas Outi hyvä. Miksi ei pieneenkin vessaan sopisi kristallikruunu. Etsiskelen sopivan pientä esim kristalliplafondia, niin kyllä tuloo hyvä. :)

   Lasiseinä saunaan kannattaa valita huolellisesti, sillä ns vääränlainen lasi muuttuu saunoessa polttavan kuumaksi. Ei kiva, varsinkaan lapsiperheessä.

   Tässä sinulle pieniä vinkkejä, ei muutako lisää aikaa vuorokauteen ja tekemään. :))) Ajattelin että saattaisit mainita ajan puutteesta. Hih.

   Poista
 3. Nämä kiinnostaa aina varsinkin kun on saunaremppa tulossa, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu että kiinnostaa. Erilaisia saunamateriaaleja on tupsahdellut ilmoille nykyään paljon (hyvä niin) että valinnanvaikeutta jo pian teettää. :) Tsemppiä saunaremppaan.

   Poista
 4. :D Vai ei oma huussi ole esittelykelpoinen... :D Kuvien laadussa ei ole kyllä mitään moitittavaa. Osittain kovin tuttua mut ihan kivoja juttuja joukossa... Onkohan tuon viimeisen saunan saanu mies sisustaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos, tere Mare. :D

   Ei ole huussi esittelykelpoinen ei. En päästäkään sua meille kylään, kun luulet että meillä on kaikki tiptop. Tai ehkä pääset kylään, mutta joudut käymään naapurissa huussissa. hmmm ;)

   Viimeinen sauna on Jämerä-Sisusta ja lauteet on kehitelty kestämään ns koko bändin saunomisen. ;) Kyseessä siis heavyrock henkinen perhe ja perheen isäntä on metallibändin kitaristi. Jämerä-Sisussa oli myös studiohuone hyvin tyylilleen sopiva, jonka suunnittelussa oli auttanut Esa Holopainen Amorphis-yhtyeen kitaristi.

   Tulipa siitä moinen teksti.. Riittiköhän nyt varmasti Mare sulle vastaukseksi. Hups*:D

   Poista