tiistai 13. elokuuta 2013

Piti olla sisällä mutta..


En vieläkään kuulkaas kerinny sisälle hommiin, kun lupasin meidän pihasta yhden puun tädilleni.. Puu tulee rakkaan serkkutyttöni hääjuhlaan, mutta en kerro vielä mihin sinne!:) No niinhän siinä sitten kävi että yhden puun sijaan kaatui muutama muukin. Kaikki kuitenkin vielä omalta tontilta ja omalle puolellekin vielä jäi kaataa asti. Kyllä vain tuli taas lisää ilmaa hengittää. ;) Tänä aamuna kurkistin ulos ja pian huomasin kaivavani keskeneräiseksi jäänyttä työtä, jonka nimi oli kukkapenkille kyytiä. Penkki on niin pihan perällä ollut ettei ole niin isoja kukkia edes että niitä voisi terassilta ihastella tai miten sen nyt ottaa. Joka tapauksessa tälle paikalle oli suunnitelmia, jotka tänä aamuna taas muuttui. :D Kaikki tästä veks ja nurmikon siemeniä tilalle. Ne muut jutut tuleekin sit lähemmäs taloa, kun vain kerkeäisi heiluttaa lapiota lisää. Kuulosti muuten suhteellisen hauskalta kun lähistöllä olevan rakennustyömaan koneet pauhasivat samaa tahtia kun itse heiluin lapion varressa. Ääni kuului ihan selvästi minusta.. :) Tuli siinä sitten heiluttua niin että kaivoin yhden kannon pois, vielä olisi monta monituista kantoa kaivamatta.. Puuh. Vedin tässä joku aika sit kolme huonoon kuntoon mennyttä pensasta matalaksi, jotka on nyt ihan hyvin päässeet kasvuun uudestaan. Keksittiin idea että vois taas heiluttaa lapiota (haha) ja tehdä ns pensas aita koko matkalle. Joo, mutta nyt muihin hommiin. Lupaan että kirjoitan myös sisällä tapahtuneista muutoksista pian, sillä siskoni kävi meillä pari päivää sit ja sanoi "teillä on vaihtunut keittiönpöytä." Pöytä on ollut siinä ollut ainakin kuukauden. Että jeps vaan. Hehee. Kivaa tiistain jatkoa.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin raivataan, en vaan tiedä miltä siellä näyttää, kun ei olla itse paikalla :D Nuo raivaukset piristää kummasti pihapiiriä. Tsemppiä omaan raivailuihinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan olla osittain sulle vähän vihree, kun sulla on siellä työmiehet jotka tekee töitä. Toisaalta, mä nään koko ajan mitä tapahtuu kun teen itse. ;)

   Ainoa ongelma meidän pihan raivauksen suhteen on se, että vilkas pyörätie menee puistoalueen toisella puolella, joten jotain suojaa on siihen mietinnässä. ;) Kesän aikana on kaatunut ehkä yhteensä seitsemän puuta, eli pikkuhiljaa kun tekee niin kerkeää miettiäkin suojia. Sulla oli kiva se oksa-aita idea.

   Poista