maanantai 9. toukokuuta 2011

Vauhdikas viikonloppu

Viikonloppu meni hujauksessa. Mutta ei se haittaa, kun oli niin mukavaa. Eilen äitienpäivänä annoin äitille monta pientä lahjaa, kiitokseksi siitä että olet mun äiti ja paras ystäväkin. <3 Tuli tehtyä pari projektia loppuun, toinen kyllä vielä kuivaa tallissa. Iisalmessa sijaitsi aikanaa Kokkosen leipomo, joka onneksi oli jättänyt jälkeensä leipälaatikoita jotka minä nyt pesin, kunnostin ja lakkasin. Leipälaatikot muuttuivat kenkälaatikoiksi.  Kaikki kesä kengät saa nyt laatikoihin, kummallekki kaksi laatikkoa! Omat puolet on jo valittu.


Lauantaina pyörähdettiin siskon kanssa lastensuojeluliiton kirppis päivillä ja minäki tein löytöjä. Äitiysmekko oli niin mun näköinen ja kivan rento niin ostin semmoisen, myyjää meinasi naurattaa kun kysyin että saanko ostaa vaikkei ole lapsia enkä ole edes raskaana. :) Niin ja kaupan puolelta löysin vihdoin ja vahingossa semmoiset kesähousut mitä olen etsinyt jo pari vuotta "jos joku päivä vastaan tulee" tyyliin. Sitten en osannut päättää kahdesta väristä niin otin kummatkin. Pidetään niitä sitten koko kesä. Kun toiset on jalassa niin toiset pesussa.


Väriä, vilskettä ja naurun purskahduksiakin mahtui paljon viikonloppuun. Auringossa kirmailevia lapsosia, ehkä myös hiukan aikuisia. Amppeli tomaatitkaan ei pistä pahakseen kun aurinko paistaa. Kasvimaata aloin eilen iltasella urakalla kaivamaan. Pitäisikin jatkaa vielä tänään että saa puhdistaa vanhaa ja lisätä myös uutta multaa. Kohtahan sitä kovaa kyytiä pitäisi alkaa istuttamaan. Kylmät yöt vaan häirihtee hiukan vielä. Kuvia kasvimaasta laitan kunhan saisin sen edes tyhjäksi. Vai onkohan se oikeasti istutuslaatikko..

Raitainen rakkauspakkaus <3


Äidille annoin saamani kenkäpuhelimen. Kerran se toimii vielä niin miksi koristeeksi laittaa. Ehkä sen sitten joskus otan hyllyyn koristeeksi jos se lopettaa toimimisen, ihan vain lainaan. Hiukan kimakka ääni siinä oli jo mutta ei se näköä haittaa. Äidille vielä hali, kaikille äideille. Olette tärkeitä. <3


Mukavaa alkanutta viikkoa ja paljon puutarhatöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti