torstai 27. kesäkuuta 2013

Hellepäivän touhuiluja

Eilen kuulin monesta lähteestä, mitä hellepäivänä saa tehdä ja mitä ei. Hauskaa että annetaan ohjeita. No minäpä en niitä totellut (paitsi nurmikon leikkuun suhteen), vaan maalasin (hikipäässä ja ilman vettä) pihalla auringon paisteessa. ;D Tänään voi sit vaikka siivoilla sisällä (tai lähteä shoppaileen), kun luvattu salamaennätys saattaa ylittyä. Päätä jo hiukan jomottaa, ukkonen taitaa siis lähestyä.. No pääasia että mies tykkäsi (kerrankin) kun tuli kotiin töistä, sillä maalasin hänen frisbeegolf korille uuden ilmeen (ja vähän muutakin). Mitäs teillä tehdään tällaisina ukkospäivinä? Hiljaisuudesta päätellen, kaikki on pysytellyt viimeaikoina ulkona..!? :D

 

4 kommenttia:

 1. Juu, kaikki vapaa-aika kuluu nyt ulkosalla ihanien rojektien parissa, joten kommentointi jää valitettavasti vähemmälle, käyn kuiteski lukemassa :)
  Mää pelkään ukkosta, joten silloin kun jyrisee, Piakin on ihan rauhassa :) eikä tee yhtään mitään. Joskus uskaltaudun kurkkimaan salamointia ikkunasta.....

  VastaaPoista
 2. Koko blogimaailma on kyllä hiljentynyt huomattavasti kesän tultua, mutta niin se on kyllä jo vuosien saatossa huomattu. :)

  Kunhan vähän virnistelen täällä.. hihiiii*

  Mä taas saan virtaa ukkosesta, sain äsken ukkosella aikaiseksi/valmiiksi yhden pitkään kesken olleen työn.. Vielä jyrisee hiukan (näköjään) joten taidan nyt kuitenkin hetkeksi sulkea koneet!

  VastaaPoista
 3. Säännöt on tehty rikottaviksi! Jatka samaan malliin :))

  VastaaPoista
 4. Tottelen sua tässä asiassa. ;D Heheh

  VastaaPoista