sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

viidakkokirjaaa..

Tästä kyllä saisi jo romaanin aikaiseksi (rikkaruohojen määrän takia). Haha. Taas piti kokea se että jos et heti keväästä aloita rikkakasvien kanssa taistoa, saat tehdä valtavan työn kerralla kun hermot menee, eikä pihalla mahdu hengittämään.. :) Meidän pihaa ympäröi kunnan omistama puistoalue, joka vaikuttaa kesäisin enemmän viidakolta mitä puistoa. Tänä vuonna jo sen verran tapahtui sieltä toiselta taholta että risukkoa käytiin jonku verran kaatamassa. Risut jätettiin lojumaan pitkin poikin alueelle ja osa isommista kerättiin kasaan ja aijottiin kerätä pois mahd. pian. No siinäpäs nekin on edelleen. Päätin koittaa ottaa härkää sarvista kiinni ja hyökätä viidakon kimppuun. Aloitin oman pihan puolella (mikä oli taas päässyt yllättävän nopeasti rehottamaan) jonka onnistuin osittain rimmerillä kiertämään. Lopen vastus tais olla minulle ja rimmerille liian suuri, niin soitin isin kaveriksi raivaussahoineen. Siinäpä aikamme heiluttua lähti myös muutama pensas ja pian ajattelin (vaikka ns. väärä aika onkin) soittaa ammattimiehen moottorisahoineen pihaan. Pihaa kiertää sähkölinjat ja suurin osa puista on varmasti yli 20metrisiä, joten luulen että joku mielellään tulee auttamaan. Elleiii, niin voinhan sen itsekin kokeilla tehdä. ;) Näiden puiden kaatamisien takia olen nyt "joutunut lykkäämään" kasvimaan ja aidan tekoa ja tehnyt taistoa tota viidakkoa vastaan. ;) heeh. No mutta, pihalla on kuitenkin jo tapahtunut paljon, muutakin kun viidakon vähentämistä. Hiekkalaatikon purin, hiekat odottaa kyllä edelleen pääsyä uuteen paikkaan. Muita ihme omatekele käpöstyksiä olen purkanut ja tehnyt uutta tilalle, pyykkitelineen paikkaa olen vaihtanut jne.. Kuvat eivät ehkä kerro koko totuutta ja nämäkin kuvat jo osittain vanhoja, sillä tässä välissä on taas tapahtunut lisää. Tokihan näin "kauniiden" kuvien lisäys tänne romuttaa lopullisesti mun blogin maineen. HAHAH, no ei vaiskaa. :D Viikonloppu on mennyt kyllä vähän laiskahkonlaisesti pihan laiton suhteen, sillä meillä juhlittiin pikku neidin synttäreitä. Kesä ja kärpäset saa myös ystävät liikenteeseen jotka sitten taas 'raahaavat' meidätkin liikenteeseen. Kiitos kaikille taas kivasta viikonlopusta. Ehkäpä tästä taas sain lisää virtaa pihanlaiton suhteen. Pitäiskö myös juhannussiivot alottaa jossai vaihees? Teen sen, mikäli ulkotöiltä muistan. :)


Villistä viidakosta, ennen mun riehumista.


 Teksti saattaa antaa ymmärtää että hermot menee pihalla..
Päinvastoin, mieli lepää esim niitä s*mperin rikkaruohoja repiessä. ;)
 En tiedä näkeekö muutosta, mutta pihalla sen ainakin tuntee..

 "Kaunis" melkein koko takapihamme. Maalisutiakin voisi vähän heiluttaa. :D

  
Kappas vain, aurinko pilkistää jälleen. Wuhuu. Oikein lepposaa sunnuntain jatkoa teil. :)

2 kommenttia:

  1. On se kyllä kovaa hommaa tuo pihan laitto, mutta jos osaa siihen oikein asennoitua, se on hyvinkin hauskaa terapiaa, kuten toteatkin. Toivottavasti kärsivällisyyttä riittää - nyt on kasvukausi kovimmillaan! Eikä stressiä juhannussiivojen kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Jep, luulen että ainakin ne kivat työt tuloo tehtyä. Jos loppuu kärsivällisyys niin ne loput saa jäädä. ;D heh hömmmm.

    Oletettavasti päädyn taas siihen että ulkohanan sitä juhannuksena ollaan, et mitäpä tuota siivoamaan. Mikäli kerkeän muilta jänniltä niin mikäs siinä sitten!!:D

    Elähä siekää ressaa siel siivoja, kuitenkin olette saarella. Oispa muuten rentouttava juhannus saaristossa. :)

    VastaaPoista