sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sunnuntai

Toivottelin perjantaina aurinkoista viikonloppua, (en millää ois halunnu syyä sanojani) mutta tulihan se sieltä kuitenkin. Tänään oli niin nätti aurinkoinen ilma. Päivä kuitenkin meni suurimmaksi osaksi sisätiloissa.

Aamulla istua törötin koneella ja selasin valokuvia, meinasi mennä aurinko sivu suun. -Talo ennen ja jälkeen- kuvia on kyselty useammastakin suunnasta.. Remonttihan ei varmaan koskaan valmistu omakotitalossa, ensi kesälle on kaikennäköstä suunnitteilla, osa seinistä on vielä pohjamaalilla, lattiaa pitää laittaa, kattomateriaaliakin pitäis vaihtaa.. Ainahan sitä saa suunnitella ja haaveilla, eihän ne työt ei tekemällä lopu. Tässä joku päivä sitten ehkä laitan kuvia esille.

Kotitalolla ihmettelimme siskon lasten kanssa kolmen perhosen lentelyä sisällä, luultavasti ne oli tullut tädin tuolien matkassa autotallista. Ulos niitä ei tohittu laittaa, nehän olisi pian paleltunut. Niin ja nipalla oli söpö hiihtopuku. <3 

Piipahdettin Liisalla syömässä herkullisia leivonnaisia. Liisalla on tänään syntymäpäivä, kuulemma ikinuoresta, tuli 25vuotias, ONNEA. PiNkki oli päivän väri. Liisa osaa leipoa mutta valittaa ettei osaa tehdä kunnon kotiruokaa, epäilen hiukan mutta silti tilattiin kotiruokaa kirja lahjaksi, kirja se ei kerinny matkaan, joten laitettiin pakettiin vain piristäviä pinkkejä tyynyjä useampi kappale. Paketoin Lahjan tädiltä saatuun muovipussiin ja sen päälle laitoin kukkapaperin, jolla toin kukkia joku aika sitten kotia ja lahjanaruksi laitoin ystävän hääautosta napatun nauhan. Kiitokset osallistujille kierrättämisestä:) Hihih

Iltasella taas tuli leivottua äitin kans gluteenittomia patonkeja, tällä kertaa test. mustapippurituorejuustoa. Nam. Sunnuntaisin onkin kivaa leipoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti