maanantai 10. syyskuuta 2012

Projekti autotalli~

Aloitin viikonloppuna (taas uuden) projektin nimeltä autotalli. Meidän autotalli on ollut ihan järkyttävässä kunnossa. Osittain kai siksi että olen pitänyt sitä myös varastona, joka on sisältänyt esim kaikki suunnitellut entisöintiprojektini. Suurimmaksi osaksi kaaos on edellisten asukkaiden jäljiltä. Seiniä on maalailtu sieltä täältä, annettu spraypullojen helistä. Erinäköisiä ja kokoisia hyllysysteemejä, pelkkiä laudanpätkiä ja valtavasti nauloja kiinnitetty ihan mihin sattuu. En ole kaikkien oikeaa tarkoitusta keksinyt edelleenkään. Siellä on korjattu aikanaan jokkisautoja. Viimeisimmän perheen nuoret laittaneet mopoja....

No hetken päähänpistosta aloin siivoamaan autotallia. Ensin kaikki ulos tallista. Ulos kannettavaa oli PALJON. Sitten lähti jo kaikki ylimääräinen seiniltä JES. Surutta (vähän kyllä suruttaa) suurin osa entisöimättä jääneistä huonekaluistakin lähti polttoon. Sitten vain tarpeellinen ja vähän tarpeetonta takaisin talliin.

Koko viikonlopun aikana kuskasin kaksi täyttä peräkärryllistä joko polttoon tai jätelavalle. Hyvä minä!!:) Mieheni ei ehkä uskonut että saan tallista siistiä koskaan, joten hän ei osallistunut muutakuin sirkkelöinti hommiin.  

Olen ottanut ennen kuvat, mutta joskus aikaisemmin (sillon ku kauhistelin tallia). Pitääkin katsoa jos ne löytyisi seuraavaan kertaan kun taas tallista kirjoittelen. Jos niitä kehtaa edes julkaista. :) Tässä kohtaa vauhtia oli jo niin että nappasin kaikki ylähyllytkin seinistä. Ei niillä kyllä paljon mitään virkaa ollut. Seuraavaksi suunnitelmissa olisi meno maalikauppaan. Kovat on taas tällä tättäräällä suunnitelmat. Saas nähä kuin mun käy!:DMukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!!:)

2 kommenttia:

  1. Kiitti. Vieläku kerkeis tehä tätä suunniteltuakin projektia tällä viikolla!!!:)

    VastaaPoista