torstai 7. heinäkuuta 2011

Tämä viikko on ollut väsy viikko, varmaan pitäisi lomalle päästä. Tai no olenhan minä paljon saanut aikaiseksi, näin ku oikeen asiaa ajattelee. Maanantaina puukasa tupsahti etupihallemme ja samantein piti aloittaa puuliiterin tyhjennys ja pienimuotoinen korjaus. Innostuinkin asiasta ja revein paljain ja pelkin käsin huonokuntoista lattiaa, en hoksannut mitään työkaluja ottaa käyttöön. Sain kuitenkin lattian revittyä auki. Sitten piti käyttää kekseliäisyyttä, hain vanhan (laiva)lavan ja pikkuisen moottorisahaa käyttämällä siitä tuli vallan mainio uusi lattia liiteriimme. Siinä naapuritkin kyselivät että meinaatteko kaiken puun kärrätä kottikärryillä puuliiteriin. No eihän se muu auta, kun ei raktorilla takapihalle pääse niin ei niitä puita etupihallekkaan voi jättää.. :) Vanhasta kyltistä tuli puuliiteri-taidetta.


Ihania ystäviä on myös käynyt kahvittelemassa, vaikka nopsaa kävivätkin niin olipa se piristävää. Tai se piristys taisi tulla kummitustytöltäni joka toi vauhtia ja vaarallisia tilanteita (ainakin tasapainolleni.) Melkein hiekattomassa hiekkalaatikossa on nyt kermaisia kakkuja, kiikkua on kiikutettu (muutkin kuin minä) ja nurmikko on saanut tamppauksen. Vauhtia riitti, kuten kuvasta näkyy..  Millalle iso hali <3


Tänään aikaisemmin kun aloitin kirjottamisen, minulla oli joku tosi kiva juttu mielessä. Yllättäen sähköt katkesivat ja olivat poissa yli tunnin. Siinä kun jäi ruuan laitto, siivous ja kirjoittaminen kesken, aloin tekemään kesken jäänyttä kaulakorua. Niin ja se kiva juttu unohtui..

Nämä bloggailuni ovat muuttuneet tai ehkä olleetkin aika laaja-aiheisia. Mutta näin kesällä varsinkin, sitä tekee kaikennäköstä eikä jouda koneella istuskelemaan. Sitten pitää yhdellä kertaa kirjottaa monesta asiasta. Yritän parantaa tapani. Tuoda myös sen "sisustuksenkin" takaisin tänne jota kuitenkin teen kotosalla koko ajan!!:)

Onneksi huomenna on perjantai ja voi lähteä taas ruohonleikkurin lainaukseen, ajaa nurmikko ja kärrätä loput puut puuliiteriin ja siivota. Huh, taidan myös viettää rauhallisen illan, ystävien kanssa! huomiohuomio, olenko muistanut mainita. Viikko enää kesälomaan!:) jee.

Yhtä vinossa kuvaaja kuin korukin:)

       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti