maanantai 25. heinäkuuta 2011

Aika on lentänyt kuin siivillä, no niinhän se aina kun on kivaa ja paljon jänniä juttuja. Olen aloittanut kaikenlaisia projekteja, joista nyt osan paljastan teille. Jokaista on vähän aloitettu ja aina on tullut muuta menoa tai sitten on ollut estettä tai sitten niinku tänään kävi, ukkosmyrsky. Ukkonen ja kaatosade kertaa kolme, esti pihakeinuni maalaamisen... :) 

Kokkolan reissu jäi niin lyhyeksi etten kerennyt paljoakaan näkemään ja asuntomessutkin jäivät vielä väliin. Kamera oli mukana mutta kuvat jäi aika minimaalisiksi pikkureissusta. Mainos gluteenittomista herkuista <--- ah, aina nämä samat (HUOH) mutta jo niin huvittavaakin, iso mainos: kysy gluteenittomat tuotteemme ja kuinkas ollakkaan!!!:)))) Ja toinen kuva on matkalta, auton kyytistä, pienen pieniä suloisia leikkimökkejä ja kuvakin on jo niin suloinen epäonnistumisellaan. 

Pihakirppiksiä oli kyllä monen monta tällä viikolla mutta kävin suloisen piparMintun yksivuotis syntymäpäivillä. Synttärit veivät voiton TIETENKIN, joten en kerennyt kuin kahdella pihakirppiksellä piipahtamaan. Sattui hyvä tuuri ja hyvät pihat kun kummastakin löytyi mieluisia juttuja. Toisesta lähti matkaan tämä lamppu joka pääsi keittiöön. Toisella pihakirpparilla vahtimestareina toimi lauma kalkkunoita. Olivat onneksi omassa häkissään.. Kuntoa tuli kyllä kohotettua viikolla 30km:n pyörälenkeillä, niin oishan tuota voinut jaksaa juosta karkuun hetken matkaa.. Hihityttikin ajatus perässä juoksevasta kalkkunalaumasta. No niin, sieltä siis löytyi kauan etsimäni puhelinpöytä. Puhelinpöydän pintalakka oli jo niin kulunut että jo sitä hiukan putsailin ja pintaan meinaan laittaa jotain, vielä en päättänyt mitä...

Tänä viikonloppuna tapasin ystäviä kauempaa. Käytiin kunnon pihvipaikassa syömässä, hyvää oli ruoka (ja aika kallista.) Sitten istuimme terassilla (useammallakin) ja niin näimme taas merellä auringon laskevan ja pilvien takaa välkkyvät salamat, KAUNISTA! Kiitos kivasta illasta ystävät, otetaan taas uusiksi!:) 

Kuvat ovat mitä ovat, puhelimella otettuja suurimmaksi osaksi, pattereita kun en oikeen ole muistanut latailla ja paljon olisi ollut kuvattavaa... Mutta pienistäkin asioista on tullut ihania suuria muistoja, ilman kuvia!!:)  

Näköjään olen viikossa saanut myös käännettyä kelloa.
Aika mennä nukkumaan että jaksaa aamulla aikaisin ylös,
että kerkiää enemmän tekemään...

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti