lauantai 16. toukokuuta 2015

Rennot caravaanarit!!

Asuntoauto kulki pitkin suomee noin 1100km, kyydissä minä ja äitee. Caravaanarit, caravaanarit on kaikkien kaveri.. Öhm. Ensimmäinen yöpaikka oli vähän hakusessa, mutta onneksi löydettiin Kankaanpään Kuninkaanlähteelle KLIK. Leirintäaluuen isäntäpari oli jo nukkumassa kun saavuimme, mutta toivottivat tervetulleiksi. Leirintäalue oli aika symppis paikka ja kävin ennen nukkumaan menoa kurkistamassa tanssilavan, eli toisinsanoen otin kaksi tanssiaskelta yksin suuressa katetussa tilassa. :) Uimala olis houkutellu suurine liukumäkineen, mutta kylmä vesi ei ja uimapuku oli onneks jäänyt kotiin!!


 Meijän asuauto leikkipaikan vieressä (näkyy ylhäällä kuvassa) ja olisin mennyt kiikkumaan jossei olis uni tullut. :)

Uimaaan, eiku autonrattiin. Jatkoimme matkaa aamutuimaan ja seuraava isompi stoppi olikin ystävän luona.
 Moikka vaan kaikille Gerdan kukkaniityltä!! :) Hihiii

 Ihmeteltiin vihreyttä ja kovasti alkanutta kasvukautta.

 Höpöteltiin niitä näitä ja pian huomasimme että on järkevää jäädä yöksi asuntoautolla talonpihaan.

Siinähän se aika sitten meni nopsaa vaihtaen kuulumisia ja suunnitellen tulevaa. Aika kiva oli myös suunnitelma uudelleenmöbleerauksesta, jossa korvataan kaupunkikodin huonekalut aikalaistyylisiksi. Mieteimme esim värejä ja mitä kaikkea jo olemassa olevaa voisi korjata sopivaksi.. Sittenhän kävi niin että nappasin niinsanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun ostin ystävällä myynnissä olleita huonekaluja siskolleni. Ystävä pääsi eroon osasta myytävästä huonekalusta ja sisko sai uusia. Olen tehnyt siskolle sisustussuunnitelmaa makuuhuoneen värien ja huonekalujen osalta. Keittiö on kaivannut muutenvaan pitkään hienon pöydän ympärille uusia tuoleja. No nyt sain tähän hommaan vauhtia, vähän kuin varkain!! :) Toki tämä johti siihen että piti käydä vähän lisääkin shoppailemassa mutta kaikki oli suunnitelman pohjalta, joten ei eksytty enempää.. Enempää ei olisi mahtunutkaan! ;) Instagramista näette kuvan KLIK, miksi emme tosiaan jääneet enään mihinkään yöpymään vaan ajoimme kotiin suorilta ja olimme taas perillä yömyöhään.

Näin niitä reissuja kannattaa tehdä, jotain osittain suunniteltua mutta ei mitään pakollista, matka taittuu paljon rattoisammin! Tälläkin kertaa oli onni matkassa, sillä moni leirintäalue oli joko lopettanut toimintansa (muutamat kyltit tienvarsilla ovat harhaanjohtavia) tai vain avattu vasta kausipaikkalaisille. Saimme kaksi kivaa paikkaa jossa yöpyä, toinen niistä vaan ei tainnut olla avoinna kauheen monelle.. ;)

Tämmöönen reissu tällä kertaa, oli kivaa vaikka vettä satoikin melkein koko matkan ajan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti