torstai 24. lokakuuta 2013

*päivän asu

Kävin tutustumassa tänään avattuun Lindexiin. Voineen sano että mahti juttu että tänne meille päin saadaan hiukan uusia kivoja juttuja! Tästä tulikin mieleen että en ole esitellyt päivän asuja pitkään aikaan. Tää asukokonaisuus ei kylläkään ole Lindexiltä eikä varmaan muutenkaan kovin edustuskelpoinen. Voinee todeta että ehkä aika höttiäismäinen. ;D Vanha kunnon sadeasu.


Muutaman tunnin tein ulkotöitä näissä vaatteissa ja voineen todeta TAAS, että miten ihmeessä näissä on voinut riehua koko pienen elämän?!? Ei hengitä yhtään tää sadeasu, ei. :D Huhhuh. No mutta kun lumet sulas ja ulkotyöt jäi hiukan kesken viime viikolla pakko on tosin luovuttaa ja jättää kasvimaa-alueen kaivuu ensi kevääseen niin pitihän sitä ny mennä touhuileen. Kuten kuvastakin huomaatte, oon ottanu kaikenlaisia juttuja pois ja aloittanut uudelleen järjestelyt. Plus että tässä kuvassa vielä callunat olivat omissa ruukuissaan (ei enää hetkeä myöhemmin). Ehdottomasti tosiaan kuitenkin paras asu vesisateella ulkotöihin, mutta onko nykyään jotain hiukan hengittävämpää asukokonaisuutta olemassa? :D heh. Vieläköhän isompien pensaiden siirto paikasta a paikkaan b onnistuis? Oisko kuulolla viisaampia? Myös vinkkejä kunnon sadeasuun otetaan vastaan!!

  
Toisaalta mitä niistä sadeasuista, kun meillä oli jo välillä näin paljon lunta. Sais sataa takaisin, tää tykkäis!!!! :)

3 kommenttia:

 1. Nyt aamulla kun luin oman jutun niiiiin pikkaasen pomppii teksti missä sattuu! Kokeilkaahan ymmärtää höttiäsen tekstiä kuitenni. :D Nääh, ei kai sillä ole niin väliä vaikka vähä hyppiiki.

  VastaaPoista
 2. Oi, teillä tuli noin paljon lunta :O Meillä ei peittynyt edes maa kokonaan :/
  Sitähän sanotaan, että niin kauan voi istuttaa, kun maa ei ole jäässä, joten ei muutakun menoks vaan ;) Ja nitä sadeasuun tulee, niin coretex vaatteet... ehdottomasti parhaat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, loppu pihatyöt hetkeksi kun tupsahti aikamoinen lumikerros het kerralla. Pikkuhiljaa satoi koko ajan lisää, joten viikon verran meillä oli tämän näköistä jo!:)

   Tohon toiseen lauseeseen et joo niin varmaan ois!! ;D Heheh.

   Poista