perjantai 26. huhtikuuta 2013

Voihan huumorinkukka~

Oon koko päivän yrittäny (niinkö koko viikon) keskittyä kirjoittamiseen, mutta ku on tää kevät ja mieli ulkona. No sit keksein et aina kirjottaa jonku tietyn ajan ja sitten hyppään kumppareihin ja menen juoksujalkaa ulos hetkeksi haravan varteen. No sehän osoittautui ihan toimivaksi. Pesin myös pyykkiä, vein pyykit ulos kuivaan ja juoksin takaisin kirjoittaan. Mut sit ku sain takapuolen penkkiin huomasin että vettä alkoi sataan joten vielä nopeempaa hakemaan pyykit pois ulkoa. Ei se kyl ois haitannu vaikka oisin ne sinne märkänä jättäny. Ei vaan näköjään toiminu tuo aivokapasiteetti. Hmmm, mutta siihen 'huumorinkukkaan'. Mein parempi puolisko puhui että aikoo mennä autotalliin vaihtamaan kesärenkaita ja jatkoi hiljaa itsekseen että taitaa olla talli täynnä kaikkee romua. Hah, ai täynnä romua talven jäljiltä, en oikeen usko... ;) Tallia hullunlailla siivotessa naapurin pihalta näkyi jotain höyryjä ja kurkkasin niin naapurin mies tuttavineen pelas petanqueta ja paljussa olisi voinut pottukeiton keittää. Haha, kivat teille mutta meidämpäs autotalliin mahtuu nyt vaikka limosiini ja salitreeniki tuli tehtyä samalla. Mein parempi puolisko aiko sit huomenna mennä vaihtaan renkaat, okeiii. Ei voi muutako nauraa mun tälle päivälle. Positiivista tässä on se että projekti nimeltä autotalli saanee jatkoa. Tässäkin tapauksessa hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Kaameeta ku jää tolleen kesken projektit, onko se se vanhuus..


 
Siin teil huumoria. Voi jestas mikä.. Joo. ;)
 
Mukavaa viikonloppua teil!!!

8 kommenttia:

 1. ei auta siirtää tavaroita tallin perälle, vaan laittaa kiertoon..

  VastaaPoista
 2. No mutta mihkä tohon hätään olisit ne kiertoon laittanut??;DDDDD Heh.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama operaatio eessä- Ei yhtään huvita, pakko ainakin ensin vähän haravoida auringossa...

  VastaaPoista
 4. Maikki, kun pisti hihat heilumaan ei tuon järisyttävän tavaramäärän siirtelyyn kulunut kuin alle puoli tuntia aikaa.

  Tosin tuon kaiken tyhjentämiseen menee vähän kauemmin.. Esim. yksi vanha tiskipöytä odottaa että joku joskus rakentaisi meille kesäkeittiön jne.. :)

  Autotalliin on tehty (mielessä) maalaus suunnitelma. Syksyllä karsein rumat kaapistot jo seiniltä, vielä kyllä vähän jäi..

  Se on mun ainoo isompien projektien tuunaus/säilytys paikka kotona, joten.. Siellä huonekalut odottaa että ottaisin pensselin kouraan.

  Minäkin haravoihtisin mutta en taida vielä tohtia sillä eilen oli kuumetta ja nyt ei olisi aikaa sairastaa. Tänään en enää mittaa. :)

  VastaaPoista
 5. No ainakin huomattava ero aikaisempaan. :D Hehe*

  VastaaPoista
 6. No huh huh, ihan kunnioitettava urakka! :)

  VastaaPoista
 7. No täytyy myöntää että välillä itsekin yllätän itseni. Kuvastako kattoo kui palijo sielä oli rompetta pitkin poikin ja siinä ajassa vielä. Ukko kerinny ees huomata että olin kadonnu johki. Hahhaaa. ;D

  VastaaPoista