tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tip-tip-tipuja


Kotitalollamme joka pääsiäinen tipuja ja pupuja löytyy joka paikasta.. Sillä jotkut lapsoset niillä leikkii. Täytyy kyllä myöntää että tämä lapsonen tais olla leikeissä mukana eilen!!!:) Tänään oli viimeinen korukurssi ilta ja huomenna alankin laittamaan omaa kotia pääsiäis-iskuun. Rairuohot on kylvetty jo aikaisemmin ja vähän lisäilty keltaista. Huomenna loputkin pääsiäisvärit kaivetaan esille. Rairuohosta puheen, miksihän toiset kasvavat kivasti, toiset taas ei. ;) Minulla on samanlaisessa vihreässä vuoassa rairuoho kasvamassa kuin kotitalolla, omasta en edes kehtaa kuvaa ottaa! Mikähän siinäkin taas mättää. Viis haiventa. Huoh. :D


Nämä ihanat pääsiäiskoristeet on varmaan ollut äidillä kun olimme tenavia. Niiin parhaita. :)


Täytyykin alkaa raahaamaan ittiään tuon makuuhuonetta päin.. Kahdentoista tunnin päivä ja aamu viiden herätykset tekevät taas tehtäviään. Huomenna sitten ilot ja värit irti. Myös kotitalolla voisin käydä piipahtamassa ja laittaa huushollin pääsiäiskuntoon. Tavaksi tullutta pääsiäiskokko iltaa en jättäisi mistään hinnasta väliin. Ehkä myös hiukan juhlimme nimppareita, syntymäpäiviä ja läksiäisiä... :)

4 kommenttia:

 1. Voitit blogissani tarrapaketin. Ottaisitko yhteyttä niin saisin voittosi postiin. =)

  VastaaPoista
 2. Jipii. Kivaa. Yhteyttä otettu. :)

  VastaaPoista
 3. Voi hitto, mä unohdin tänäkin vuonna rairuohon istutuksen O.o

  VastaaPoista
 4. Outi, mun pienet rairuohot piti jo parturoida.. :) Iso ei jaksanut kasvaa, tiedä miksi. hih* Mä voin muistuttaa sua ens vuon.

  VastaaPoista