lauantai 11. helmikuuta 2012

Geelikynteni

Minulla on ollut aikamoinen kauneudenhoito viikko. Ensin ihanaisessa luotto kampaajalla uusi väri hiuksiini. Tänään uudelleen kampauksen tekoon. Pitäisikin jo kiiruhtaa. Kynteni olivat maailman huonoimmassa kunnossa, johtuen varmaan kovista pakkasista ja kuivuudesta. Joten oli pakko keksiä jotain niillekkin. Siskoni harrastaa kynsien laittoa ja yhteistuumin päätimme kokeilla geelikynsiä. Siskoni ei ole koskaan tehnyt muille geelejä, joten tästä tulikin hänelle ensimmäinen kokeilu. Minä olen todella tyytyväinen vaikka siskoni meinasikin että olen liian hätäinen. Hän olisi halunnut vielä parannella kynsiäni. Höpötihöpö, nämä on ihanaaat. PS. Tulenhan pian uudestaan kynsien hoitoon... :) Näistä löytyikin näköjään jo kirjoitus Nail Art by Belegwen blogista, josta myös näkyy kaameat lohkenneet versiot kynsistäni. Aaaks.

Ystävämme sanovat tänään 'tahdon' jonka menemme kuulemaan. Juhlimme heidän ainutkertaista päivää. Näemme myös tuttavia taas pitkästä aikaa. Toivon morsiusparille paljon onnea yhteisille tuleville vuosille, pitkälle yhteiselolle. 

Vaikka kauneuden hoito onkin aina välillä tarpeellista jokaiselle, minun kohdallani aina kuitenkin tulee kiirus ja jotain kuitenkiin unohtuu. Katsotaan mikä se on tällä kertaa... 

Tässäpä kauniit, ihanat ja oikeasti (epäilyksistäni huolimatta) toimivat kynteni. Kiitos rakas siskoni. <3
6 kommenttia:

 1. Kiitoskiitos. Kynnetkin vielä juhlimisen jälkeenkin kondiksessa. :)

  VastaaPoista
 2. hienot kynnet ja uusi lukija ilmoittautuu. Värin sävyyn vastaan kun mieheni palaa..

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa lukijakseni. On tainnut muutama muukin lukija jäädä ilman kiitosta, kiitän heitä myös samalla. :)

  *Se vihreä olisi kyllä todella kutkuttava ajatus..

  VastaaPoista
 4. Heippa! Kauniit kynnet :) oispa omanikin tuollaiset...

  VastaaPoista