keskiviikko 10. elokuuta 2011

Värkkäilyt

Eräs ilta istuskelin ja tutkailin vanhoja kuvia... Aloin miettimään että mitäs kaikenlaista olenkaan värkkäillyt näinä vuosina. Äkkiseltään löysin kuvia aika vähän mutta löysinpäs silti jotain... Ajankulukseni tein pieniä kollaaseja muutaman. Ensimmäisenä isille tekemä rokkikitara&kielet ja seuraavana... Noniin, taidankin olla vain ihan hiljaa..
Nyt kun näitä vasta oikeen katsoo niin nehän ovat aika epäjärjestyksessä mutta ettehän te sitä olisi tiennyt ellen olisi kertonut!!:) Ja kun niin paljon jäi pois, mutta jos olisin alkanut oikeasti etsimään noist miun miljuunista kuvista kaiken mitä olen töpperösormillani joskus tehnyt, olisi minulla kulunut koko kesälomani siihen.. Hiukan hihityttää ja hävettää laittaa jotain tällaisia omia juttuja "kaiken kansan katsottavaksi" NO MUTTA SEN NYT TEEN stihih.* Itestäänhän pitäisi kyllä olla ylpeä, kokeilee kuitenkin aina uutta ja erilaista, jos menee ihan syteen niin kokeilee sitten uudestaan! Paljon olen tehnyt lahjoiksi ja osan olen jonnekkin kaappien syövereihin hukannut, uusimmista tekeleistä en edes tieten ole ottanut kuvia, ah paitsi koruista. No en ainakaan tänään valmistuneesta pihakeinustani, siitä sitten myöhemmin..

Mustaa lipastoa en ainakaan ole hukannut ja nyt harmittaa kun nyt mieleni tekisi ostaa siihen paikkaan kaksi samanlaista lipastoa, enkä tiedä mihin saisin mustan (orin) laitettua, täytyyköhän se myydä eteenpäin...Oi ja tämäkin kuva vanhalta asunnolta, vuokra-asunnolta:) Olenkohan ollut lomalla jo kohta tarpeeksi kun näin vanhoja muistelemaan... 

Täytyy tähän loppuun vielä mainita ETTÄ TÄYTYY OLLA HULLU KUN HUVIN VUOKSI KAATOSATEESSA VANHOJA SAUNAN OVIA KANTELEE... <-- terkut vaa systerille!!:) <3

2 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä niin taitava =)

    VastaaPoista
  2. Nyt tajusin että olet Outi saanut oman blogin tehtyä tänne bloggerin puolelle... Tervetuloo. Kävinki jo sun tekstejä nopsaan vilkaseen, toisena päivänä tarkemmin!:)

    VastaaPoista